Eva Mikulová Správy

Tipy na víkend: Najznámejšie operetné melódie si vychutnáme v hudobnom altánku v Mestskom parku

Predposledný augustový víkend bude najmä športový. Na trať v meste vybehnú len ženy na obľúbenom Velvet run a naše mesto bude hostiť aj šachových majstrov.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Najznámejšie operetné melódie si vychutnáme v hudobnom altánku v Mestskom parku
Zdroj: TASR

Blšák na dvore kina Úsmev

Dones, vymeň, predaj, kúp! Nahromadili sa Vám doma nechcené predmety a šaty? Príďte sa na dvor kina Úsmev zbaviť, prípadne vymeniť za niečo lepšie! Špecialitou blšáku bude plagátová sekcia z kina a módne kolekcie zamestnancov.  Program: od 14:00 si môžete prísť rozloťiť veci a od 15:00 začať predávať/rozdávať.

Kedy: nedeľa 25. augusta od 15,00 do 20,00 hodiny

Bažant kinematograf

Obľúbený kinematograf zavítal aj do nášho mesta. Nájdete ho v areáli Kulturparku a tento rok sa budete dívať na attaktívne nové české filmy.

  • Kedy: piatok 23.augusta o 20,30 – Teroristka
  • sobota 24. augusta o 20,30 – Hastrman
  • nedeľa 25. augusta o 20,30 – Dôverný nepriateľ

Košické leto v Mestskom parku

V Mestskom parku pokračujú kultúrne akcie v rámci Košického leta. Tentokrát si prídu na svoje všetci milovníci nesmrteľných operetných melódií. Opereta Gala sa bude konať v hudobnom altánku a nestarnúce melódie si vypočujeme v podaní spevákov Budapeštianskeho divadla.

Kedy: nedeľa 25. augusta o 17,00 hodine

Velvet Run – ženský beh 2019

Bude sa konať už 9. ročník jediného ženského behu na východe Slovenska v atraktívnom prostredí historického centra Košíc a mestského parku. Čakajú nás dve trate, 5 a 10 kilometrov. V rámci 5 km behu budú aj súťaže dvojíc mama & dcéra alebo sestra & sestra. Štart a cieľ bude pred Urbanovou vežou.

Kedy: nedeľa 25. augusta od 14,00 do 19,00 hodiny

Cassovia chess open

Košice budú hostiť skvelých šachových majstrov z celej Európy na šachovom festivale na medzinárodnej úrovni. Brilantné šachové partie uvidíte v hoteli Centrum.

Kedy: nedeľa 25.august od 10,00 hodiny

Zdroj: Mesto Košice
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM