Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Nebo nad Košicami rozžiaria ohňostroje

Do mesta prišiel Bažant Kinematograf, pred Urbanovou vežou sa bude opäť športovať a milovníci operetných melódií si tiež prídu tento víkend na svoje.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Nebo nad Košicami rozžiaria ohňostroje
Zdroj: www.festivalohnostrojov.sk

Športový piatok na Hlavnej

Pri Urbanovej veži budú športovať deti. Organizátori požiadali Family Gym Oáza & Family Gym Cassovar aby prišli opäť so svojim programom potešiť najmenších Košičanov. A detičky si vyskúšajú svoju šikovnosť v gymnastike.

Kedy: piatok 24. august o 15,00 hodine

Bažant Kinematograf

Aj tieto letné prázdniny sa môžu diváci na celom Slovensku tešiť na výnimočný zážitok z projekcií letného kina, ktoré príde na kolesách priamo k nim. V Košiciach si zaujímavé filmy pozriete v Kulturparku.

Kedy: piatok 24. august o 21,00 – film Backstage sobota 25. august o 21,00 – film Otcova volga nedeľa 26. august o 21,00 – film Prezident Blaník

4. Medzinárodný festival ohňostrojov

Festival ohňostrojov je medzinárodná prehliadka ohňostrojov s hudbou, jediná na Slovensku. Najlepšie pyrotechnické spoločnosti z viacerých európskych krajín Vám predvedú svoje umenie a predstavia grandiózny ohňostroj svetového formátu. Podujatie sa bude konať na parkovisku pri OC Atrium Optima. Počas dňa sa bude konať sprievodný program podujatia, ktorý po zotmení vyvrcholí súťažným pyromuzikálnym ohňostrojom. Umocnenie festivalových zážitkov poskytnú najrôznejšie atrakcie pre deti a dospelých, špeciálni hudobní hostia a samozrejme, viacero stánkov s občerstvením.

Kedy: piatok až nedeľa 24 – 26. august po zotmení

Košické leto

Pokračuje aj Košické leto v Mestskom parku. V Hudobnom altánku si vypočujete zmes najznámejších operetných melódií v programe s názvom Opereta Gala

Kedy: nedeľa 26. august o 17,00 hodine

Blšák na dvore kina Úsmev

Dones čo ťa v byte tlačí a nezmestí sa do skrine, možno si tvoje staré veci nájdu nových majiteľov. Už od 14,00 hodiny si môžete prísť rozložiť veci a od 15,00 začať predávať/rozdávať. Predávať môže prísť ktokoľvek (takmer) čokoľvek. Ak potrebujete stôl, požiadajte vopred kino Úsmev.

Kedy: nedeľa 26. augusta o 15,00 hodine.

Foto: Adam Stečák
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM