Eva Mikulová Správy

Tipy na víkend: Neviete, aký darček kúpiť? Inšpirujte sa na Remeselných trhoch

Novembrové víkendy sú ako stvorené na získavanie nových zručností. Čo tak si vyrobiť vlastnú originálnu tašku alebo sa naučiť niečo o botanike?

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Neviete, aký darček kúpiť? Inšpirujte sa na Remeselných trhoch
Zdroj: kosice.dnes24.sk

Remeselné trhy

Remeselné trhy v OC Galéria Shopping sa už nejeden rok tešia obľube ako medzi návštevníkmi, tak aj medzi remeselníkmi. Šikovní slovenskí remeselníci vnesú do priestorov obchodného centra atmosféru remesiel, tradícií a Vianoc. Tešiť sa môžete na širokú ponuku hand-made výrobkov, patchworkové dekorácie či ručne vyrábané hračky pre tých najmenších.

Kedy: 22. až 24. november (piatok až nedeľa) od 10,00 do 18,00 hodiny

Batikovanie tašiek

Pozývame Vás na tvorivú dielňu, ktorá bude venovaná batikovaniu a konať sa bude vo Verejnej knižnici v pobočke Terasa na Tr. SNP 48/A (Magistrát). Lek­torkou workshopu je Mgr. Martina Pľuchtová.

Kedy: piatok (22. november) o 16,00 hodiny

Hravá biológia

Farebná biológia je v poradí druhým zo série workshopov z biológie, ktoré na Vás čakajú v novembri v Steelparku. Objavme čosi, čo bežne nevidíme a nevnímame. Ako vzniká búrka? Sú aj rastliny smädné? Prečo listy menia farbu? Vieme využiť farbu z kvetov a listov?

Kedy: 23. november (sobota) od 11,30 hodiny

Košické Hanusové dni

V kultúrnom centre kresťanov vo Fuge na Moyzesovej 6, sa koná 4. ročník unikátneho mestského kultúrno-akademického festivalu ponúkajúceho hodnotový program na priesečníku kresťanstva a dnešnej spoločnosti.

Týždeň diskusií, prednášok, filmov, koncertov a iných podujatí, pri ktorých môžu návštevníci nachádzať odpovede na aktuálne spoločenské otázky a ochutnať z bohatstva kresťanského myslenia.

Kedy: piatok a sobota (22. a 23. november)

Magický svet ilustrácií Kataríny Ilkovičovej

Výstava ilustrácií významnej slovenskej ilustrátorky Ka­taríny Ilkovičovej z kníh Já se nechtěl stěhovat (Ja som sa nechcel sťahovať) a Středa nám chutná (Streda nám chutí) je inštalovaná v knižnici pre mládež v LitParku. Nezabudnite, konať sa bude už len pár dní.

Kedy: do nedele (24. novembra)

Foto: ilustračné

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM