Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Ochutnávajte, tancujte alebo korčuľujte

Posledný februárový víkend je opäť plný zaujímavých podujatí, tak neseďte doma. Detičky potešia rôznorodé zábavné akcie na obľúbenom festivale Deťofest.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Ochutnávajte, tancujte alebo korčuľujte
Foto: Eva Mikulová

Tanečný Jam/Flek

Tanečné jamy sú otvorené pre všetkých tanečníkov hip hopovej kultúry. Hlavným cieľom je spájať ľudí s rovnakou vášňou a láskou k Hip Hopovej kultúre a tak prispievať k jej rozvoju. Konajú sa vo Výmenníku na Brigádnickej ulici. Základným a prvým krokom budú pravidelné Tanečné Freestyle Jamy. Tanečné jamy sú zdarma a sú otvorené pre všetkých tanečníkov tanečných škôl, tanečných crews ale aj pre všetkých individualistov.

Kedy: piatok 22. februára od 18,00 do 19,30 hodiny

Cooking show

Na prízemí OC Galéria Košice sa bude konať zaujímavá kulinárska show. Zaujímavými chuťami z rôznych kuchýň sveta Vás prevedie moderátor Andrej Bičan. Tešiť sa môžete aj na kulinárske súťaže o skvelé ceny.

Kedy: sobota 23. februára od 13,00 do 18,00 hodiny

Deťofest

V Spoločenskom pavilóne na Tr. SNP sa koná obľúbený detský festival Deťofest. V rámci pódiového programu sa môžu deti tešiť na populárnych detských zabávačov a interprétov. Nebude chýbať kúzelník, minidisko, divadielka a tiež hudobné programy Zahrajka zo Spievankova, Paci Pac či divadlo Haaf. Súčasťou pódiového programu bude pravidelné losovanie tomboly o atraktívne ceny.  Pre návštevníkov, ktorí si zakúpia vstupenku aj do Fun zóny, budú v samostatnej miestnosti pripravené nafukovacie atrakcie, drevený kolotoč, tvorivé dielne, modelovanie balónov, detský kútik a množstvo ďalších atrakcií a aktivít.

Kedy: nedeľa 24. februára od 9,00 do 18,00 hodiny

Poštové známky hravo – tvorivo

V Slovenskom technickom múzeu sa koná kreatívny workshop pre rodiny s deťmi na výstave 100 rokov československej poštovej známky. Hravou formou sa deti aj dospelí dozvedia mnoho zaujímavosti ohľadom známok, ich výroby a aj použitia.

Kedy: nedeľa 24. februára od 14,30 do 15,30 hodiny

Verejné korčuľovanie v Aréne Sršňov

Korčule ešte neodkladajte do skrine a príďte si zakorčuľovať do Arény Sršňov na sídlisku KVP.

Kedy: každá sobota a nedeľa od 14,45 do 16,00 hodiny

Zdroj: TASR
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM