Eva Mikulová Rôzne

Tipy na víkend: Prvé dni prázdnin si užijú deti i dospelí

Najmenšie detičky môžu súťažiť v lezení a tie väčšie sa určite zabavia na festivale Leporelo. No a dospelých zas čaká Košické kultúrne leto ale i dobré pivo.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Prvé dni prázdnin si užijú deti i dospelí
Zdroj: Mesto Košice

Košické leto v Mestskom parku

Séria kultúrnych podujatí počas leta v Mestskom parku začne už tento piatok. V areáli pri Kunsthalle, uvidíte vystúpenie súboru Šarišan. Bude to jedinečný prierez ľudovou tvorbou.

Kedy: piatok 28. jún o 19:00

Staromestské slávnosti piva

V priestoroch Katovej bašty uskutoční nultý ročník Staromestkých slávnosti piva v Košiciach. Bude to prezentácia slovenských a zahraničných pivovarov. Pripravených je množstvo pivných špeciálov, Street food zóna, tradičná ľudová kuchyňa, Weber grill academy, koncerty kapiel, Dj pro­dukcia, modero­vané súťaže, program pre rodiny, večerný program a množstvo ďalšieho

Kedy: piatok a sobota 28. a 29. jún od 10,00 do 22,00 hodiny

Letné kino v Amfiku

Milujete leto a milujete filmy? Tak potom spojiť tieto dve príjemné veci dohromady je tou správnou voľbou. Keď si to všetko môžete navyše vychutnať pod nočnou oblohou s neopakovateľnou atmosférou v letnom kine, môže to byť krásny zážitok. Košický Amfiteáter je už tradične mekkou filmových hitov počas celého leta a inak tomu nebude ani tentoraz.

Letné kino v amfiku 2019 štartuje už 27. júna a potrvá do 31. augusta. 

Leporelo

V Kulturparku sa uskutoční najväčší detský kreatívny festival na Slovensku bude nabitý detskými hviezdami ako Miro Jaroš, Smejko a Tanculienka, Fíha Tralala, Baby band, Dano Heriban a ďalší, podporený spevákmi, televíznymi moderátormi a redaktormi, našimi slávnymi športovcami, tanečníkmi a hercami, ktorí budú učiť deti i dospelých v tvorivých workshopoch zoči-voči.

Areál Kukturparku plný zelene ďalej vyplní zdravá a chutná škola varenia, filmové projekcie, fun zóny, oddychové zóny s prebaľovacími kútikmi pre najmenších, tradičné remeslá, technologická zóna s hravou vedou a technikou, fashion show ekologickej módy pre deti, bábkové divadlo, kúzelník a množstvo iných vecí, obrovské bublifuky, drevené kolotoče, trampolíny, bazény s guličkami i penou.

Kedy: sobota a nedeľa 29. a 30. jún od 10,00 hodiny

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM