Tlačové správy

TOP sťahované e-knihy: Coelho, King a plno erotiky

Aké e-knihy sa najviac sťahovali v septembri? Čo je aktuálne v kurze? Darilo sa najmä románom pre ženy, viaceré s príchuťou erotiky. Napríklad na štvrtom mieste skončila horúca novinka, ktorej sa nevedeli mnohí dočkať. Opäť ide o mimoriadne silný príbeh, na aké sme u Paula Coelha zvyknutí.

Ilustračný obrázok k článku TOP sťahované e-knihy: Coelho, King a plno erotiky
Zdroj: Webnoviny.sk

Hlavnou hrdinkou Coelhovej novinky Cudzoložstvo je Linda. Má tridsaťjeden rokov a v očiach druhých vedie dokonalý život: žije vo Švajčiarsku, jednej z najbezpečnejších krajín sveta, má stabilné manželstvo, milujúceho muža, milé, dobre vychované deti a prácu novinárky, na ktorú sa nemôže sťažovať. Zrazu si uvedomí, že jej život je jednotvárny a predvídateľný. Už nedokáže predstierať, že je šťastná, v skutočnosti prepadla príšernej apatii…

Čo sa ešte čítalo na tabletoch, čítačkách a smartfónoch za minulý mesiac? Ako vyzerá TOP 10 za mesiac september? Najsťahovanejšou e-knihou na platforme WOOKY, ktorá ponúka na Slovensku najviac e-kníh, už vyše 11.000, sa stala Beznádejná – kniha, ktorá rozplakala desaťtisíce mladých čitateliek a ostatných čitateľov prinajmenšom zamrazila. Colleen Hooverová napísala príbeh, ktorý prekvapil čitateľov i literárnych kritikov.
Veď si predstavte, že jedného dňa nájdete čosi, čo úplne zmení váš život. Odrazu sa vám v pamäti vynoria desivé spomienky a pravda, ktorá dlho zostávala utajená. Pravda, ktorá bolí. O to viac, že ste práve konečne našli niekoho, koho môžete milovať, kto vám opätuje lásku…no dokážete sa teraz vrátiť späť do normálneho života plného lásky a vášne?

Ďalšou novinkou v rebríčku je Jamaica Lane od Samanthy Youngovej. Príbeh o lekciách zvádzania, ktoré sa ľahko vymknú spod kontroly, je tretia kniha vo voľnej sérii – po Dublin Street a London Road. Dobre sa darilo aj ďalšej erotike Pod týmto mužom . „Horská dráha zvaná Tento muž je čoraz rýchlejšia a kľukatejšia. Užívam si tú jazdu a túžim, aby sa nikdy neskončila,“ píše v úvode novinky autorka Jodi Ellen Malpasová. Už prvé strany dokazujú, že pod obrovskou vášňou sa neraz skrýva horúca láska. Stiahnite si pokračovanie Nočnej trilógie, ktorú prestížny The Guardian označil za „nové Fifty Shades“.

Detektívkam sa darilo slabučko – V TOP 10 sa na trojke umiestnil Joyland od Stephena Kinga, skôr detektívka ako horor, na aký sme u Kinga zvyknutí. Potom dlho dlho nič a na deviatke je severské krimi manželov Björlindovcov Tretí hlas. Zavedie vás do Marseille aj do Štokholmu a dá jednu základnú otázku: ako súvisia spolu záhadné vraždy?! Viac mrazivých príbehov nájdete na www.severskekrimi.sk.

Rebríček TOP 10 najpredáva­nejších e-kníh za uplynulý mesiac zverejnila platforma Wooky, ktorá má najväčšiu ponuku na našom trhu (vyše 11.000 e-kníh, vyše 700 audiokníh a 120 e-periodík). Údaje o predajoch zhromaždila z e-shopov, ktoré fungujú na tejto platforme, ako Rajknih.sk, iBux.sk, Klobook.sk, Gorila.sk či oKnihe.sk. Rebríček nezohľadňuje predaj cez Martinus, ani od vydavateľov, ktorý predávajú cez Amazon, či iBookstore.

TOP 10 najpredávanejšie e-knihy za september 2014

1) Beznádejná (Coleen Hooverová)
2) Manželská pasca (Jennifer Probstová)
3) Joyland (Stephen King)
4) Cudzoložstvo (Paulo Coelho)
5) Dlhý list mame (Waris Dirie)
6) Temná charizma Adolfa Hitlera (Laurence Rees)
7) Jamaica Lane (Samantha Youngová)
8) Pod týmto mužom (Jodi Ellen Malpasová)
9) Tretí hlas (Cilla a Rolf Bjorlindovci)
10) Marťan (Andy Weir)

TOP sťahované e-knihy: Coelho, King a plno erotiky
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM