Alexandra Kolínská Krimi

Toto sa len tak nevidí: Kata (17) kradla v cudzej šope spolu s komplicom (11)! Pozrite, čo všetko pobrali

Tínedžerka Katarína (17) s komplicom (11) si poriadne zavarili. Podľa polície sa dvojica vlámala do šopy rodinného domu, odkiaľ si odniesli poriadne veľký lup.

Ilustračný obrázok k článku Toto sa len tak nevidí: Kata (17) kradla v cudzej šope spolu s komplicom (11)! Pozrite, čo všetko pobrali
Zdroj: Policajný zbor SR

Mužom zákona v Košiciach-okolie sa podarilo objasniť prípad krádeže v okrese Košice-okolie. „Policajti v Turni nad Bodvou vzniesli obvinenie pre prečin krádeže spáchaný v jednočinnom súbehu s prečinom porušovania domovej slobody formou spolupáchateľstva Kataríne (17) z okresu Košice-okolie, ktorá v polovici januára po predchádzajúcej dohode s komplicom (11) vnikli na riadne oplotený pozemok rodinného domu v Turnianskej Novej Vsi (okr. Košice-okolie),“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Tam zo zadnej šopy odcudzili sadu gola kľúčov, dve benzínové kosačky, rôzne predlžovacie káble, aku nabíjačku, káble zo zváračky spolu s napájaním na sieť a sekeru kálačku. Poškodenému majiteľovi spôsobili krádežou vecí celkovú škodu vo výške viac ako 1 000 eur, škoda na zariadení nevznikla,“ dodala Mésarová

Obvinenej, ako mladistvej osobe, hrozí v prípade dokázania viny pobyt za mrežami až na jeden rok. V prípade jej komplica, ide o maloletú osobu, ktorá nie je trestne zodpovedná.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM