Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Tragické ráno pri Košiciach: Čelná zrážka si vyžiadala jeden život, FOTO

Hrozivá nehoda má tragické následky. Za Šebastovcami asi 100 m za mostom ponad R4 sa zrazil kamión s autom.

Ilustračný obrázok k článku Tragické ráno pri Košiciach: Čelná zrážka si vyžiadala jeden život, FOTO
5
Galéria

Dopravná nehoda kamióna a osobného motorového vozidla, ku ktorej došlo v sobotu ráno medzi mestskou časťou Košice–Šebastovce a obcou Haniska si vyžiadala jednu obeť. TASR o tom informoval operačný dôstojník Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Košiciach.

„K veľmi neprijemne vyzerajúcej čelnej zrážke medzi osobným vozidlom a kamiónom došlo dnes ráno za Šebastovcami asi 100 m za mostom ponad R4. Úsek cesty je kvôli dokumentovaniu nehody momentálne uzavretý. Bližšie informácie prinesieme neskôr,“ uvádza krajská polícia v Košiciach.

Na mieste zasahovalo aj ekologické vozidlo, pre podozrenie na chemickú látku, keďže išlo o kamión s cisternou, ale nič také sa nepotvrdilo. Na mieste zasahovalo šesť hasičov z Košíc. Cesta bola ešte o 12.00 hodine neprejazdná.

Ako k nehode došlo objasnila krajská polícia. „39-ročný vodič Škody Fabie dnes ráno predbiehal pred sebou jazdiace vozidlo, nezaradil sa však naspäť do jazdného pruhu, ale pokračoval v jazde v protismere. Aj keď na neho oproti idúci kamión trúbil a blikal, brzdil a stiahol sa na okraj cesty, zrážke už nezabránil. Vodič vozidla zraneniam, ktoré pri zrážke utrpel, žiaľ,podľahol na mieste,“ uviedla k nehode krajská polícia na sociálnej sieti.

Tragické ráno pri Košiciach: Čelná zrážka si vyžiadala jeden život
5
Galéria
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM