Zuzana Vajayová Iné športy

Trebišov beachvolejbalovou mekkou východu

Po sobotňajšom silne obsadenom turnaji v Skalici (18 dvojíc) sa Národná beachvolejbalová liga preniesla krížom cez celú republiku do Trebišova.

Inak ako úspešným turnajom nemožno nedeľňajšiu akciu na východe hodnotiť.

Silný oraganizačný štáb Mira Németha neponechal nič na náhodu a všetko bolo opäť perfektne pripravené, pričom sa potvrdila popularita beachvolejbalu v tomto volejbalovom meste. Areál ZŠ M.R.Štefánika privítal na tohtoročnom druhom turnaji volejbalistov v kategórii mix. O rastúcej popularite NBL v Trebišove svedčí počet prihlásených dvojíc v jednotlivých kategóriách: A turnaj – 9, B turnaj – 8, C turnaj – 5.

Na východe potešili nielen noví sponzori (Bioderma, Relax), ale aj účasť a výkon hráčov v C kategórii. Poďakovanie patrí tiež fotografovi Jankovi Falisovi z Košíc a mladému pomocníkovi Nikolasovi Farkasovi z Trebišova, ktorý možno už na ďalšom turnaji rozšíri rady podávačov lôpt.

Radovan Laco, spoluorganizátor NBL: „Úprimne povedané, ako chlapec z mesta som čakal niečo iné, pozitívne ma prekvapilo asi všetko, ale asi najviac účasť divákov, ktorých počet poobede neklesol pod 40.“

Zdroj: NBL

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM