Futbal

Tréner košických futbalistov po prehre s DAC: FACKA prišla vhod, ale čo tie dva góly?

Futbalisti FC DAC 1904 Dunajská Streda v druhom kole Niké ligy zdolali nováčika FC Košice výrazným rozdielom 5:2.

Ilustračný obrázok k článku Tréner košických futbalistov po prehre s DAC: FACKA prišla vhod, ale čo tie dva góly?
Zdroj: TASR/František Iván

Dunajská Streda a Košice sa stretli na ligovom trávniku opäť po ôsmich rokoch, pričom vicemajster rozhodol o výsledku už počas prvého polčasu, keď strelil tri góly.

Jubilejný zápas Pačindu

V drese domácich strelil dva góly Nikola Krstovič, ku ktorému sa pridali Yhoan Andzouana, Ammar Ramadan a Zoran Záhradník. Hostia už len skorigovali skóre, keď sa presadili Marcel Vasiľ a Erik Pačinda, ktorý odohral svoj jubilejný dvojstý zápas v najvyššej súťaži.

„Výsledok vyzerá jednoznačne. Ako klub sme nastúpili na určitú cestu a učíme sa. Táto facka prišla vhod. Prvý polčas nebol dobrý z našej strany, hráči mali prílišný rešpekt zo súpera, nič sa nám nedarilo. Čo sa týka defenzívy, neboli sme kompaktní,“ povedal po zápase tréner FC Košice Anton Šoltis.

Sporné rozhodnutia?

V druhom polčase zmenili Košičania rozostavenie. „Pred štvrtým gólom podľa mňa bol náš hráč faulovaný a pred piatym gólom bol ofsajd, rozhodca to zle vyhodnotil,“ posťažoval sa Šoltis.

Doplnil, že tím sa snažil s výsledkom niečo robiť, čoho dôkazom sú aj dva strelené góly. „Ideme ďalej, budeme sa posúvať, aby sme napredovali,“ je odhodlaný košický tréner.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM