Správy

Ubytovaný pod falošným menom: V košickom hoteli prespal Steven Seagal!

Hollywoodska hviezda navštívila Košice! Známy herec Steven Segal (62) prespal v košickom hoteli, ubytoval sa pod falošným menom. O slávneho herca bolo v Košiciach kráľovsky postarané.

Ilustračný obrázok k článku Ubytovaný pod falošným menom: V košickom hoteli prespal Steven Seagal!
Zdroj: Webnoviny.sk

Celé jedenáste poschodie hotela patrilo len jemu a počas jeho pobytu ho strážili ochrankári ako oko v hlave. „V hotelovej podzemnej garáži nepretržite čakalo na Stevena Seagala pristavené auto s vodičom. Ďalšie stálo pripravené pred hlavným vchodom hotela,“ prezradil pre čas.sk manažér ubytovacieho úseku hotela Yasmin Norbert Molnár.

Slávny herec mal do Košíc prísť už zo štvrtka na piatok, nakoniec sa v metropole východu objavil až v sobotu poobede. Bezprostredne po príchode do hotela sa Seagal odobral na svoju izbu, kde si zdriemol a čakala ho pripravená misa s čerstvým ovocím. Po koncerte v Prešove sa vrátil späť do hotela až okolo pol druhej nadránom. Po príchode sedel až do štvrtej s členmi svojej kapely v hotelovej reštaurácii. Podľa portálu čas.sk pil Seagal predovšetkým džúsy z čerstvého ovocia. O chuťové poháriky filmovej hviezdy sa neustále staral špeciálne pre neho vyčlenený kuchár a čašník.

Známy herec dokonca potešil aj svadobčanov, ktorí boli v hoteli na novomanželskej veselici, ochotne sa s nimi vyfotil. Rovnakú pamiatku na stretnutie so Seagolom si odniesli aj reprezentantky a tréner ženskej basketbalovej reprezentácie Slovenska. Po nedeľňajších raňajkách v prezidentskom apartmáne opustil Košice.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM