Lukáš Zavacký Rôzne Správy

Urobte si plán na Silvestra: Košické akcie lákajú programom, niečo aj pre deti

Silvester 2016 môže byť pre všetkých nezabudnuteľný. Stačí zavítať na jednu z akcií, ktoré sa v Košiciach budú konať. Vybrali sme pre vás tie najlepšie.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si plán na Silvestra: Košické akcie lákajú programom, niečo aj pre deti
Zdroj: TASR

Pri selekcii sme sa zamerali na päť podujatí v našom meste, ktoré sa odohrajú pod holým nebom, v hoteloch či v budovách, ktorá majú parametre pamiatky. Možno vás nejaká zaujme, nemusíte predsa v posledný deň roku sedieť doma.

HISTORICKÁ RADNICA

Rodičia s deťmi sa v Historickej radnici pobavia na rozprávkach a pesničkách. Nebude chýbať diskotéka, vystúpi kúzelník Wolf či speváci a tanečníci z Ľadového kráľovstva. Vstupenky, maximálne dve na osobu, sa budú dať vyzdvihnúť štyri dni vopred v Návštevníckom centre Košice.

Miesto Čas Cena
Historická radnica 10.00 zadarmo

HOTEL YASMIN

Hotel Yasmin ponúka zábavu v príjemnom prostredí. Celým večerom bude sprevádzať hudobná produkcia s prekvapením. Čašníci obslúžia jednotlivcov jedlom, o polnoci bude k dispozícii bufet a prípitok.

Miesto Čas Cena
Hotel Yasmin neuvedený 34 eur

CENTRUM

Ľudia sa v centre môžu tešiť na Nicole McCloud, Kmeťoband, ľudovú hudbu Šarišanci, Mira Žbirku Revival, cheerleaderky, DJ Pepa a moderátora Richard Herrgott. Veľkolepý ohňostroj bude čerešničkou na torte.

Miesto Čas Cena
Hlavná ulica 20.00 hod. zadarmo

DOM UMENIA

Udalosť s viac ako dvadsaťročnou tradíciou v oldies štýle, ktorú bude moderovať Jana Poľová. Dostaví sa Kmeťoband, Funky Monkeys DJs, Dj Milan Nagy a ďalší zaujímaví hostia. Bude aj sprievodný program a tombola. Aktuálna cena vstupenky sa podľa organizátorov môže zvyšovať.

Miesto Čas Cena
Dom umenia 19.00 hod. prízemie a 1. poschodie 49 eur, salónik 44 eur

HOTEL BANKOV

Obľúbenci latinskoamerických rytmov môžu prísť do Hotela Bankov, kde sa predstaví zabávač Miguel a tanečná skupina Salsa y Candela. Každý môže niečo vyhrať a určite sa poriadne naje, keďže sa bude podávať viacero chodov, rôzne nápoje a novoročné šampanské.

Miesto Čas Cena
Hotel Bankov neuvedený 79 eur dospelý, 49 eur dieťa do 12 rokov

Onedlho vám prinesieme článok s koncoročnými párty. Lajknite našu facebookovú stránku v tomto odkaze a dôležité informácie vám neuniknú.

Foto: ilustračné

Ktorá silvestrovská akcia v Košiciach vás zaujala najviac?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM