Lenka Fedorová Kultúra

Urobte si plány na víkend: Kde sa ísť v Košiciach zresetovať?

Víkend v Košiciach opäť prináša bohatý program. Ak nechcete presedieť dni voľna pred telkou, pozrite si náš prehľad zaujímavých akcií na víkend.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si plány na víkend: Kde sa ísť v Košiciach zresetovať?
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

ZAMYKANIE VODY NA RIEKE HORNÁD

13.10.2017 o 16:3­0, Park Anička

Na zaujímavom podujatí nebude chýbať zamykanie vody bohom Neptúnom, tvorivé dielne, grilovanie z vlastných surovín, vozenie sa na loďkách i skvelá zábava.

MARGECIANSKE FAJNOTY 2017

14. – 15.10.2017, Margecany

Fantastické jedlo, skvelá hudba a tí najlepší kuchári! Margecianske fajnoty prinesú návštevníkom kulinársky zážitok. Na dvojdňovom podujatí nebude chýbať bohatý kultúrny program. V piatok bude na programe večerné letné kino Pod bránou a tiež vystúpenie heligonkárov. V sobotu sa už naplno rozbehne jarmok a ukážka výroby domácich špecialít Dolného Spiša.

KOŠICKÝ ZLATÝ POKLAD

14.10.2017 o 19:0­0, Košice, Kasárne Kulturpark

Finálový koncert 33. ročníka pesničkovej súťaže Košický zlatý poklad sa uskutoční 14. októbra v Kasárňach/Kul­turparku . Predstavia sa mladí talentovaní autori a interpréti pôvodnej slovenskej populárnej hudby.

SIMPLY THE BEST – REBUY STARS FIGHT NIGHT

14.10.2017 o 19:0­0, Steel Aréna

Mega show bojových športov K1 a MMA sa bude konať za účasti najlepších slovenských bojovníkov a atraktívnych zahraničných súperov. Nenechajte si ju ujsť v Steel aréne!

MUZIKA MILANA RENDOŠA

15.10.2017 o 18:0­0, Kultúrne stredisko Šaca

Hudobné zoskupenie pôsobí stabilne viac ako 20 rokov, vďaka čomu má bohaté skúsenosti. Pozoruhodná je schopnosť muzikantov zahrať každému poslucháčovi podľa jeho želania!

Foto: Ilustračné

Zdroj: kamdomesta.sk/ko­sice

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM