Tlačové správy

Už čoskoro v kinách! Vyhrajte lístky na film EXODUS v našom meste

Vyrastali ako bratia, ale stali sa z nich nepriatelia na život a na smrť - egyptský faraón Ramzes a Mojžiš, ktorý sa stal legendou. Fanúšikovia režiséra Ridleyho Scotta sa majú na čo tešiť! Zapojte sa do našej súťaže a hrajte o vstupenky do kina!

Ilustračný obrázok k článku Už čoskoro v kinách! Vyhrajte lístky na film EXODUS v našom meste
Zdroj: Dnes24.sk

Autor populárneho Gladiátora Ridley Scott previedol tento nesmrteľný príbeh na filmové plátno. Dostal tak šancu znovu predviesť, ako má vyzerať pravý historický veľkofilm.

V starovekom Egypte sa vládca rovnal Bohu a inak tomu nebolo ani v prípade Ramzesa (Joel Edgerton). Mocný vládca mal jediného priateľa, Mojžiša (Christian Bale), ktorý s ním vyrastal od detstva. Z priateľa sa však stal úhlavný nepriateľ, keď sa Mojžišovi zjavil ,,iný“ Boh a poveril ho neľahkou úlohou – vyslobodiť svoj ľud z egyptského otroctva a priviesť ho do zasľúbenej zeme. Byť jeho vodcom aj prorokom.

V kinách od 25. decembra!

"Príbeh Mojžiša bola obrovská výzva, ktorú som si zamiloval. Chcel som preskúmať jeho zložitý charakter a bol som ohromený Mojžišovým príbehom, tým, čím si musel prejsť. To, že najprv boli bratia a potom sa z nich stali súperi, ktorí spolu bojujú, robí tento príbeh veľmi atraktívny,“ komentuje svoj nový film uznávaný režisér Ridley Scott (Gladiátor, Prometheus).

Hrajte o 2 lístky do kina!
Napíšte nám aspoň jeden ďalší film, v ktorom hral predstaviteľ Mojžiša Christian Bale? Svoje odpovede posielajte na sutaz@global24.sk najneskôr do nedele 21.12.2014.
NEZABUDNITE uviesť svoje celé meno, telefonický kontakt a mesto.

(PR) – Za obsah i fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Exodus trailer
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM