Krimi

Už môžete nakupovať. Polícia údajnú bombu v obchodnom centre nenašla

Polícia v piatok ráno uzavrela a prehľadávala obchodné centrum Aupark v centre Košíc. Prevádzku uzavreli a opäť otvorili o 10,30 hodine. Bombu nenašli.

Ilustračný obrázok k článku Už môžete nakupovať. Polícia údajnú bombu v obchodnom centre nenašla
Zdroj: FB dopravny servis Ke a Ks

Polícia v piatok ráno uzavrela a prehľadávala obchodné centrum Aupark v centre Košíc. Podľa anonymného e-mailového oznámenia, ktoré prišlo krátko po 7.30 h, sa tam mala nachádzať bomba. Ľudia, ktorí sa v tom čase nachádzali v obchodnom centre na Námestí osloboditeľov, museli objekt opustiť. Prevádzku napokon obnovili, údajná bomba sa nenašla.

„Príslušníci Policajného zboru na mieste okamžite vykonali všetky potrebné bezpečnostné opatrenia a bola vykonaná pyrotechnická prehliadka s negatívnym výsledkom. Opatrenia boli ukončené o 10.30 hodine a objekt bol znovu sprístupnený verejnosti,“ informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

V zaslanom e-maile anonymný pisateľ oznámil, že „bomba je umiestnená v nákupnom centre Aupark Košice“. Policajný vyšetrovateľ v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin šírenia poplašnej správy.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM