Lenka Fedorová Kultúra

Užite si záver roka naplno: TOP 10 decembrových akcií v Košiciach!

Posledný mesiac roka je tu! Ako si ho však užiť naplno? Klikajte a inšpirujte sa našimi tipmi!

Ilustračný obrázok k článku Užite si záver roka naplno: TOP 10 decembrových akcií v Košiciach!
Foto: Ľubomír Hudačko

JANAIS

2.12.2017, od 17:00, pred OC Aupark

Príďte sa nadýchnuť atmosféry Vianoc so speváčkou JANAIS a jej kapelou. Okrem speváčkiných autorských skladieb sa môžete tešiť na tradičné slovenské koledy, ale aj na najkrajšie vianočné piesne vo francúzštine a angličtine.

MIKULÁŠSKY VLÁČIK

3.12.2017 o 09:30, Detská železnica, Čermeľská cesta

Obľúbený Mikulášsky vlak opäť vyrazí na svoju púť. Začiatkom decembra sa tak na trati medzi Košicami a Prešovom prevezú historické motoráky Magda a Ľubka, chýbať nebude ani Mikuláš, anjeli a čerti.

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLE II

5.12.2017, od 19:30, Dom Umenia

Lucie Bílá patrí už niekoľko rokov na Slovensku k absolútne najpopulárnejšim speváckym osobnostiam so širokým spektrom svojho zamerania. Príďte ju zažiť naživo už 5. decembra!

REMESELNÉ A VIANOČNÉ TRHY NA TERASE

Do 23.12.2017, Košice, OC GALÉRIA SHOPPING

Ako prví si užijú vianočné trhy v Košiciach Terasania. Aj v tomto roku sa môžu tešiť na každodenný program, tradičnú gastronómiu, remeselníkov aj živý betlehem.

VIANOČNÉ TRHY PRED AUPARKOM 2017

Do 23.12.2017 o 10:00 – 21:00, Košice, Aupark Shopping Center Košice

Do 23. decembra si tak bude možné na vianočných trhoch pochutnávať na obľúbených dobrotách, ktoré k tomuto obdobiu neodmysliteľne patria.

PINK FLOYD PROJECT LT

7.12.2017, od 19:00, Steel Aréna

Táto vynikajúca rocková kapela je dobre známa na celom svete. Je takmer nemožné nájsť skalného fanúšika, ktorý by nepoznal „Money“, „Time“, " Brick In The Wall Part 2", „Wish You Were Here“ a mnoho ďalších piesní od tejto legendárnej skupiny.

SMEJKO A TANCULIENKA – KUK, ANI MUK!

8.12.2017, od 17:00, Historická radnica

Úplne nové predstavenie s najobľúbenejšími chrobáčikmi Smejkom a Tanculienkou! Dokonca príde aj ich kamarát motýlik Huncúlik a spoločne zahrajú nové hity z tretieho DVD Kuk, ani muk!

POPOLUŠKA – ČAROVNÝ MUZIKÁL NA ĽADE

9.12.2017, od 13:00, Steel Aréna

Muzikál je originálnym a veľkolepým predstavením s 50 účinkujúcimi hercami, spevákmi, tanečníkmi a krasokorčuliarmi zo siedmich krajín sveta. Popoluška na ľade, na ktorú sa môžu tešiť slovenskí diváci, je koncipovaná ako príbeh inšpirovaný obdobím baroka a nekonečnými hranicami fantázie.

VIANOČNÝ KONCERT

18.12.2017, od 19:00, GeS klub

Americkí hudobníci – speváčka Natascha Wright a klavirista a skladateľ Alfred McCrary zahrajú a zaspievajú najväčšie svetové hity, svetoznáme balady, vianočné piesne a koledy, a to všetko v sprievode slovenského komorného kvarteta La Speranza.

FRAGILE – EXKLUZÍVNY VIANOČNÝ KONCERT

20.12.2017, od 20:00, Kresťanské centrum Apoštolskej cirkvi

Formácia FRAGILE je zložená z populárnych osobností, známych z rôznych televíznych seriálov, divadelných, muzikálových produkcií či TV show – Braňo Kostka, Soňa Norisová, Jana Golisová, Helena Krajčiová, Svetlana Rymarenko, Slavo Košecký, Vilo Csontos a Kamil Mikulčík. Bez použitia hudobných nástrojov interpretujú známe rock-pop-jazzové hity svetových umelcov.

Foto: Ilustračné

Zdroj: mickosice.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM