Lukáš Zavacký Správy

V Košiciach sa udialo niečo, čo čakal len málokto: Veľký zvrat a prekvapenie od Perinbaby! FOTO

Obyvatelia Košíc zažili prekvapenie. Hoci to už vyzeralo, že je po zime, v našom meste došlo po peknom a teplom počasí k veľkému zvratu a z oblohy zrazu začali padať veľké vločky. Výsledok si môžete pozrieť na fotografiách.

Ilustračný obrázok k článku V Košiciach sa udialo niečo, čo čakal len málokto: Veľký zvrat a prekvapenie od Perinbaby! FOTO
Foto: Lenka Fedorová / Zdroj: Dnes24.sk

Hoci o pár dní už začína oficiálne jar, obyvateľov Košíc čakal ráno z okna nádherný výhľad. Zamierila si to k nám zima a zaobstarala si pre nás bielu prikrývku.

„Je ešte len marec, čiže sa nemôžeme čudovať. Nevyzeralo to však ešte včera na sneh,“ vyjadrila sa staršia pani z mestskej časti Košice – Juh. Tam sa totiž sneh začal už nad ránom roztápať, ale v mestskej časti Košice – Ťahanovce sa udržal.

Tohtoročná zima pritom bola na sneh poriadne skúpa. Platilo to aj pre naše mesto, kde keď niečo napadalo, tak to v priebehu krátkeho obdobia zmizlo. Dokonca aj Silvester slávili Košičania síce v mrazoch, ale bez snehu.

No hoci obyvateľom Košíc sa mohlo zdať, že Perinbaba to už definitívne pre túto sezónu zabalila, prichystala si pre nás prekvapenie. Obrovské padajúce biele vločky krátko pred začiatkom jari za pár hodín navodili v našom meste zimnú atmosféru.

Ako to v Košiciach vyzerá po snežení si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Perinbaba si pre Košice pripravila prekvapenie
5
Galéria
Foto: Lenka Fedorová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM