Rôzne

V metropole východu sa nakrúca nový seriál: ZÁŽITOK na celý život, pochvaľujú si komparzisti

Do seriálu, ktorý sa nakrúca v Košiciach, aj naďalej hľadajú komparzistov všetkých vekových skupín.

Ilustračný obrázok k článku V metropole východu sa nakrúca nový seriál: ZÁŽITOK na celý život, pochvaľujú si komparzisti
Zdroj: Facebook.com/Košice – Mesto Košice

V Košiciach sa začiatkom júna začal nakrúcať 16-dielny televízny seriál Miša, ktorý tvorcovia označujú ako romantickú komédiu s detektívnou zápletkou. Mesto Košice a Televízia JOJ v tejto súvislosti podpísali spoločné memorandum o spolupráci.

A práve košická radnica v týchto dňoch na sociálnej sieti informovala, že tvorcovia aj naďalej hľadajú komparzistov všetkých vekových skupín, najmä dôchodcov.

„Skúsil som si to. Epizódnu scénku. Filmovať s týmto štábom je zážitok na celý život. Vrelo odporúčam,“ okomentoval príspevok radnice Milan.

„Úžasný zážitok, ktorý sme si s dcérkou užili. Odporúčame,“ pridala sa Patrícia. „..Tak veľa úžasných ľudí na jednom mieste, to nemôže byť náhoda, ale osud. Pozdravujeme a ďakujeme,“ napísala Petra.

Nakrúcanie prebieha počas nasledujúcich mesiacov v rôznych kútoch mesta, od historického centra až po mestské lesy, v košickej ZOO a v okolí mesta. Filmárov ste tieto dni mohli stretnúť v Krásnej.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM