Lukáš Mano Rôzne

V nákupnom centre v Košiciach zavraždil predavačku

V obchodnom dome Kaufland na Popradskej ulici v Košiciach včera podvečer zavraždil 33-ročný muž predavačku.

Podľa informácii, ktoré na svojej stránke zverejnil regionálny denník Korzár páchateľ po čine neušiel, ale počkal na policajtov. O život podľa Korzára prišla 41-ročná predavačka Irena H. Muž, 33-ročný Peter G., vyzbrojený nožom, ju napadol a dobodal na smrť. Nepomohla ani rýchla lekárska pomoc.

Útočníka sa mal pokúsiť spacifikovať jeden z nakupujúcich. Vytrhol mu nôž, žiaľ, bolo už neskoro.

O niekoľko minút ľudí z prevádzky obchodu vykázali a objekt obsadili policajti. Na dverách sa objavil nápis hovoriaci, že z technických príčin bude zatvorené.

Obeť údajne svojho vraha dobre poznala. Podľa denníka pred časom žili, neskôr sa však rozišli. To asi vrah neuniesol a pripravil sa na úkladnú vraždu. Zasadil jej vraj až trinásť bodných rán do rôznych častí tela. Na miesto dorazil súdny lekár, polícia prípad dokumentovala do neskorých hodín.

Krajský policajný hovorca Alexander Szabó dnes večer potvrdil, že k udalosti došlo: „Skutok sa udial o 17.20 h v OC Kaufland, keď došlo medzi Petrom G. a Irenou H. k hádke. Potom muž ženu napadol a viacerými ranami bodol do oblasti hrudníka. Žena zraneniam na mieste podľahla, motív bude predmetom ďalšieho vyšetrovania. Páchateľ bol na mieste zadržaný,“ uviedol Szabó.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM