Webnoviny - Rôzne

V nedeľu padli jackpoty v hrách LOTO 5 z 35 a JOKER

WEBNOVINY.SK

BRATISLAVA 21. novembra (WBN/PR) – Spoločnosť TIPOS zaznamenala v nedeľu ďalšie dva padnuté jackpoty – v hre LOTO 5 z 35 a v doplnkovej hre JOKER.

Tento rok už padlo v „malom lote“ 16 jackpotov. „V nedeľnom žrebovaní sa šťastie usmialo na dvoch hráčov hry LOTO 5 z 35. Sumu 36 077,40 eura si na svoje konto bude môcť pripísať hráč, ktorý uzatvoril stávku v Trnavskom kraji a tiež hráč, ktorý si stavil cez internet,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe. Dodal, že doteraz ide o tretiu najvyššiu tohtoročnú jackpotovú výhru v hre LOTO 5 z 35. „Najvyšší jackpot, ktorý doteraz padol v roku 2011, mal hodnotu 64 725,50 eura. Vyhral ho koncom marca hráč, ktorý si podal svoju stávku prostredníctvom internetu,“ uviedol hovorca.

Šťastie mal aj jeden hráč, ktorý si v Banskobystrickom kraji pri podávaní stávky v hre LOTO zvolil aj doplnkovú hru JOKER. „Práve toto rozhodnutie mu prinieslo výhru 28 233,73 eur,“ uviedol Čépe. Ide už o 20. tohtoročný jackpot v doplnkovej hre JOKER. „Doteraz najvyšší tohtoročný jokerový jackpot padol 21. augusta. Podelili sa oň dvaja hráči. Každý z nich si na svoj účet pripísal 103 700 eur,“ dodal hovorca spoločnosti TIPOS.

Hra JOKER je doplnková hra k číselnej lotérii LOTO. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vydáva generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“.

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM