Eva Mikulová Správy

V oboch areáloch košickej nemocnice osadili nové lavičky, FOTO

Sú vyrobené z takmer bezúdržbového dreva, vysoko odolného voči hnilobe, plesniam, hubám a hmyzu. Ďalšou veľkou výhodou je vysoká odolnosť voči vandalizmu.

Ilustračný obrázok k článku V oboch areáloch košickej nemocnice osadili nové lavičky, FOTO
5
Galéria
Zdroj: UNLP

„Bolo zakúpených a osadených 20 exteriérových lavíc do parku na Tr. SNP 1. Spolu s novou výsadbou a opravou betónového terasového múrika tak vznikla príjemná oddychová zóna pre pacientov a ich návštevy, ako aj pre personál nemocnice. Pribudli  taktiež 3 lavičky, ktoré sme umiestnili pred monoblok na Rastislavovej 43,“ uviedol vedúci odboru technických a prevádzkových činností Branislav Ropek.

Sú vyrobené z takmer bezúdržbového dreva, vysoko odolného voči hnilobe, plesniam, hubám a hmyzu. Ďalšou veľkou výhodou je vysoká odolnosť voči vandalizmu.

„Veríme, že tieto investície spríjemnia pobyt v nemocnici nie len pacientom, ale aj ich návštevám či nášmu zdravotníckemu personálu. V opravách a rekonštrukciách pokračujeme aj naďalej, do konca roka ešte zrealizujeme niekoľko projektov, o ktorých Vás budeme informovať,“ dodáva hovorkyňa nemocnice Ivana Vaněková.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM