Tlačové správy

V Prvej stavebnej sporiteľni vám pomôžu so zariadením vašej domácnosti

Túžite po novom modernom zariadení svojej domácnosti a neviete si vybrať z množstva pôžičiek na trhu? Vyriešte to jednoducho...

Ilustračný obrázok k článku V Prvej stavebnej sporiteľni vám pomôžu so zariadením vašej domácnosti
Zdroj: Dnes24.sk

Siahnite napríklad po úvere na vybavenie domácnosti od Prvej stavebnej sporiteľne.

Získate prostriedky na kúpu spotrebnej elektroniky, nábytku akéhokoľvek druhu a množstva ďalších vecí do domácnosti za vynikajúcich podmienok a s nízkym úrokom.

Prečo sedmička

Úvery na vybavenie domácnosti poskytuje Prvá stavebná sporiteľňa do výšky 7 tisíc €. Ich splatnosť môže trvať až 7 rokov. Aj úroková sadzba týchto úverov v sebe ukrýva sedmičku. Pokojne sa presvedčte sami, že patrí k najnižším úrokovým sadzbám spotrebiteľských úverov na trhu. Navyše, je nemenná počas celej doby splácania a nebudeme od vás vyžadovať bločky ani faktúry.

Prečo šťastná

Úvery na vybavenie domácnosti poskytuje PSS, a. s., svojim klientom už dlhšie. Po novom sú však dostupné prakticky pre každého. Nárok na takýto úver, ktorý netreba zakladať nehnuteľnosťou, majú naši sporiaci klienti, ale aj ľudia, ktorí zodpovedne splácajú, prípadne už splatili úver v PSS, a. s., či v akejkoľvek inej banke. Poskytneme ho tiež tomu, kto doteraz vôbec nesporil alebo nesplácal úver. A možno sa na vás usmeje aj šťastie. Ak sa rozhodnete pre náš úver na vybavenie domácnosti a banka vašu žiadosť schváli do konca augusta 2015, za odmenu vás zaradíme do žrebovania o dvadsať 300-eurových výhier. Šťastlivcom pripíšeme prostriedky na účet stavebného sporenia.

Postaráme sa o vás

Aj vy si myslíte, že výhodný úver na vybavenie domácnosti od Prvej stavebnej sporiteľne je tým správnym riešením pre financovanie vybavenia vašej domácnosti? Ak je to tak, oslovte niektorého z tisícky obchodných zástupcov PSS, a. s., ktorí sú vám k dispozícii. Ich zoznam nájdete na www.pss.sk alebo zavolajte na číslo 02/58 55 58 55. Stretnú sa s vami kedykoľvek a kdekoľvek si poviete. Ak si to budete želať, prídu za vami hoci aj k vám domov a pomôžu vám nielen s financovaním vášho bývania. Na požiadanie vám sprostredkujú aj kvalitné poistenie domu, bytu, domácnosti a tiež životné poistenie. A to je už naozaj komplexná starostlivosť, ktorá sa oplatí.

(PR) – Za obsah aj fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM