Michal Lendel Krimi

V Ťahanovskom tuneli došlo k tragédii: Muž neprežil zrážku s prechádzajúcim vlakom!

Stret s vlakom sa stal osudným pre neznámeho muža, ktorý podľa polície skočil do koľajiska, pričom rušňovodič už nemal žiadnu šancu zrážke zabrániť. Nešťastie sa stalo už tradične v úseku medzi Ťahanovcami a Kostoľanmi nad Hornádom

Ilustračný obrázok k článku V Ťahanovskom tuneli došlo k tragédii: Muž neprežil zrážku s prechádzajúcim vlakom!
Zdroj: TASR

V pondelok krátko po 21:00 hodine došlo v traťovom úseku medzi železničnou zastávkou Ťahanovce a železničnou stanicou Kostoľany nad Hornádom k zrazeniu a usmrteniu muža vo veku okolo 50-rokov, ktorého totožnosť je zatiaľ neznáma. Muž podľa polície náhle skočil spoza unimobunky do koľajiska pred prichádzajúci vlak smerujúci z Košíc do Prahy.

„Rušňovodič vlaku (46) aj napriek použitiu rýchločinného brzdenia pre krátku vzdialenosť nedokázal zrážke zabrániť. Alkohol u rušňovodiča nebol zistený,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva policajného zboru Alexander Szabó. Obhliadajúci lekár konštatoval smrť následkom polytraumy tela a nariadil vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu.

V dôsledku dokumentovania tragédie bola doprava na I. traťovej koľaji prerušená úplne do 21:40 hodiny a na II. traťovej koľaji až do 24:00 hodiny. Polícia túto tragickú udalosť vyšetruje ako prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti ako aj stotožnenie nebohého sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Foto. ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM