Veronika Hunyadiová Správy

Vakcínu dostanete v nákupnom centre aj pred úradom + HARMONOGRAM

Košický kraj pokračuje v očkovaní v teréne. Kde všade môžete dostať vakcínu?

Ilustračný obrázok k článku Vakcínu dostanete v nákupnom centre aj pred úradom + HARMONOGRAM
Zdroj: Facebook.com/Košický samosprávny kraj

Košický samosprávny kraj (KSK) bude aj tento týždeň očkovať proti koronavírusu každý deň a vo všetkých kútoch kraja. Okrem toho začne kraj aj s očkovaním treťou dávkou vakcíny. Dostať by ju malo prvých 1 100 východniarov.

Očkovať treťou dávkou sa bude iba v nedeľu (24. 10.) vo veľkokapacitnom očkovacom centre v Košiciach v čase od 8.30 do 12.00 a od 13.00 do 15.00 hod.

Očkovanie v teréne

Východniari môžu aj naďalej požiadať výjazdovú službu o vakcináciu priamo vo svojej obci alebo meste. Záujem stačí nahlásiť starostovi alebo primátorovi. Na výber sú vakcíny od spoločnosti Pfizer/BioNTech alebo Johnson&Johnson.

Očkovací autobus vyrazí do Spišskej Novej Vsi, Sobraniec, Sečoviec, Krompách, Strážskeho, Gelnice a Michaloviec. Od stredy do soboty budú môcť obyvatelia navštíviť aj očkovacie kóje v niektorom z troch košických nákupných centier, v piatok aj v obchodnom centre v Spišskej Novej Vsi. Podávať sa tu bude vakcína Janssen od spoločnosti Johnson&Johnson.

V nedeľu 24. októbra bude otvorené veľkokapacitné očkovacie centrum v Košiciach. Okrem tretích dávok sa tu budú skoro ráno očkovať deti a neskôr aj dospelí, ktorí prídu na prvú alebo druhú dávku. Prísť možno aj bez registrácie. K dispozícii bude vakcína od Pfizer/BioNTech a popoludní jednodávková od Johnson&Johnson.

Viac informácií k očkovaniu treťou dávkou nájdete na ďalšej strane.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM