Lenka Fedorová Správy

Valentínske rande v Košiciach: 5 skvelých tipov na pravú romantiku!

Valentín je už za rohom a vy stále neviete kam vziať svoju polovičku? Nezúfajte, mesto mladých nesklame ani v zime.

Ilustračný obrázok k článku Valentínske rande v Košiciach: 5 skvelých tipov na pravú romantiku!

Sviatok všetkých zaľúbených sa blíži, a tak vám prinášame pestrú ponuku tipov kam si vyraziť. Na svoje si prídu starí i mladí, milovníci tradičných i netradičných osláv tohto krásneho sviatku.

Valentínske párty v kluboch

Odviazať sa so svojou láskou na valentínskej párty môže byť príjemným spestrením každodennej rutiny. Jazz Club pozýva valentínsku právnikovicu, ktorá bude zároveň otváračkou semestra, podobne zve na valentínsku párty aj Noise aréna, kde na vás čakajú darčeky a súťaže.

Valentínske posedenie

Ak už máte rodinku, ale sviatok sv. Valentína je pre vás stále významný, dobrou voľbou je vybrať sa na valentínske posedenie, ktoré v tomto roku ponúka Terasa, kde bude celé popoludnie určené rovno celým rodinám. To sa bude konať 12. februára 2017 od 15:00, pričom si na ňom môžu malí aj veľkí vyrobiť rôzne valentínky pre svoje tajné lásky, rodičov, či priateľov. Podobná udalosť čaká 14. februára aj Južanov.

Valentín Circus Cirque

Trochu netradičným trávením Valentína môže byť energické podujatie zvané Circus Cirque. Piati zabávači v zložení bubeník, jednokolkár, chodúliarske duo a žonglér prevedú v OC Galéria zaujímavú šou, ktorou vás pozitívne naladia. Nebude chýbať sladká valentínka. Šou začne 14. februára o 15:00.

Valentín v planetáriu

Hvezdáreň a planetárium na Popradskej pozýva širokú verejnosť na Valentínsku Astro sobotu. 11. februára o 17:00 bude pre dospelých na programe Obloha pre zaľúbených. Program „Obloha pre zaľúbených“ ponúka planetárium aj 10. a 13. februára. V prípade jasnej oblohy sa bude po programoch pozorovať Slnko, Venuša a ďalšie objekty.

Spievajúca fontána na Hlavnej ulici

Pokiaľ si z našej ponuky neviete vybrať, vždy máte v zálohe čarovné centrum mesta. Dobrou voľbou môže byť prechádzka k Spievajúcej fontáne, ktorá je prvou fontánou svojho druhu na Slovensku. Efekty vystrekujúcej vody v kombinácii so svetlami v piatich farbách, ktoré osvetľujú spievajúcu fontánu očaria skutočne každého. Niet divu, že je tak vyhľadávaným miestom mnohých mladých párikov, ktorých atmosféra tohto miesta úplne pohltí.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM