Rôzne

Veľká športová akcia v Košiciach UZAVRIE ulice! PREHĽAD dopravných obmedzení, ktoré nás čakajú

Košice a okolie budú dejiskom šampionátu veteránov v orientačnom behu. Veľká akcia s tisíckami športovcov si vyžiada dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Veľká športová akcia v Košiciach UZAVRIE ulice! PREHĽAD dopravných obmedzení, ktoré nás čakajú
Zdroj: Unsplash.com , Pixabay.com

Majstrovstvá sveta veteránov v orientačnom behu WMOC 2023 – Slovakia v Košiciach sa budú konať od 11. do 18. augusta. Na tomto šampionáte pobeží viac ako 3000 športovcov a s jeho realizáciou budú súvisieť aj dopravné obmedzenia, o ktorých informuje košický magistrát na sociálnej sieti. Pozrite si prehľad.

Piatok, 11. augusta

Na Južnej triede a na Čermeľskej ceste budú vyhradené miesta pre parkovanie autobusov. Na Skladnej ulici, v časti pri areáli RTVS, budú vyhradené parkovacie miesta pre účastníkov majstrovstiev.

Sobota, 12. augusta

Ulice Vysokoškolská a Letná v úseku Komenského – Boženy Němcovej budú od 9:00 do 14:00 uzavreté. Zároveň sa uzavrie vjazd na Park Angelinum po uliciach Jilemnického a Jesenná. Na uliciach Boženy Němcovej a Zimnej sa pripravte na obmedzenú rýchlosť. Výjazd zo sídliska bude povolený pomalou jazdou.

Vyhradené miesta pre parkovanie autobusov sa budú nachádzať na Čermeľskej ceste. Dopravu bude riadiť dopravná polícia, ktorej budú asistovať organizátori akcie.

Nedeľa, 13. augusta

Dôjde k uzavretiu centra Košíc a časti Moyzesovej ulice. Vjazd do centra budú mať povolený len záchranné zložky.

Uzavreté budú tieto ulice: Moyzesova od križovatky s Kňazovického po križovatku s Poštovou, Poštová ulica v úseku Moyzesova-Mäsiarska, Baštová, Hlavná pri obchodnom dome Urban smerom na Zbrojničnú, Kováčska v celej dĺžke, Orlia, Štefánikova od Jakabovho paláca, Puškinova, Krmanova, Mojmírova od Pribinovej, Tajovského od Grešákovej, Timonova od Moyzesovej. Dopravu bude riadiť dopravná polícia za asistencie organizátorov ak­cie.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM