Lukáš Zavacký Rôzne

Veľká výzva pre všetkých Košičanov: Bude naše mesto najkrajšie na Slovensku?

Obdivujete krásy Košíc? Môžete to dať patrične najavo. Je tu totiž veľká výzva pre ľudí z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Veľká výzva pre všetkých Košičanov: Bude naše mesto najkrajšie na Slovensku?
Zdroj: TASR

Odštartovalo hlasovanie o najkrajšie mesto Slovenska. Minulý rok nám prvá desiatka unikla len o vlások. Môžu Košice tentoraz vyskočiť ešte vyššie?

Boj odštartoval

Internetový portál Slovakregion vyhlásil 8. ročník spomenutej súťaže. Začala pred pár dňami, 1. apríla, a definitívneho víťaza spoznáme až o niekoľko mesiacov. Hlasovať za svoje mesto môže každý do 31. októbra 2016 do 12:00.

Za rok 2014 sa Košice stali sedemnástym najkrajším mestom na Slovensku. V tom minulom sa nám podarilo odsadiť dvanástu priečku. Ako to dopadne tento rok, na to si ešte nejaký čas počkáme.

Ako to s nami vyzerá

V predbežnom poradí sme z celkového počtu 139 miest aktuálne jedenásti, hneď za Bojnicami. Na krk nám dýcha susedný Prešov a na trinástom mieste sa momentálne nachádza Vranov nad Topľou. V top päťke je na tom najlepšie Bardejov.

Zapojiť sa do súťaže je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto a obec, no zároveň je možné hlasovať za viac miest a obcí v priebehu jednej hodiny.

Do súťaže sa môžu prihlásiť osoby prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Rozhodovať o víťazovi môžu len registrovaní užívatelia. Všetko je bezplatné a nezaväzujúce.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM