Tlačové správy

Vianočné prekvapenie! Orange Android Roadshow 2014 sa vráti do Košíc

Orange Android Roadshow 2014 sa znova vracia do Košíc! Po veľkom úspechu sa tento ročník ukončí ďalšou návštevou metropoly východu, kde sa budú môcť opäť stretnúť Android fanúšikovia a technologickí nadšenci. Čítajte, čo všetko vás na poslednej zastávke čaká.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné prekvapenie! Orange Android Roadshow 2014 sa vráti do Košíc
Zdroj: Dnes24.sk

Vyskúšať si budete môcť nové produkty partnerov Belkin, CREATIVE, ESET, INTEL, LENOVO, LG, SAMSUNG alebo Tatra banka, ktoré ešte na začiatku roka neboli na trhu. Pripravili sme si pre vás aj exkluzívne novinky, ako najnovší tablet Nexus 9, inteligentné hodinky Motorola Moto 360 alebo virtuálnu realitu Oculus Rift, s ktorou si užijete jazdu na horskej dráhe alebo si zahráte nejakú akčnú hru.

Ak bývate v Košiciach alebo v okolí, príďte aj vy na ORANGE Android Roadshow 2014 v sobotu 13. decembra 2014 do hotela Jasmin. Stále máte možnosť prihlásiť sa na akciu, účasť je zadarmo. Tešíme sa na vás!

Exkluzívne novinky a TOP Androidy vo vašich rukách

Tento ročník bude zase o niečo zaujímavejší ako minulé roky. „Pripravili sme nové súťaže, oslovili stabilných ale aj nových partnerov. Jedno však ostáva rovnaké. Naživo si budete môcť vyskúšať všetky Android novinky vo svojich rukách,“ informujú organizátori Android Roadhow.

Medzi TOP novinky budú dozaista patriť novinky od firmy Belkin, slúchadlá a reproduktory Creative, zabezpečenie od ESETU smartfóny a tablety od Intel, Lenovo, LG, Samsung, Google Glass či ďalšie vychytávky. Po prvýkrát sa v Košiciach predstavia aj horúce novinky Lenovo Vibe Z2 Pro, Samsung Galaxy Note 4 alebo Sony Xperia Z3 a Xperia Z3 Compact.

PROGRAM KOŠICE

Po zastávkach v Košiciach, Žiline, Bratislave, Prešove, Zvolene a Trnave sa na vás tešíme v sobotu 13. decembra 2014 v Košiciach v hoteli Jasmin.

V Košiciach začíname od 10:00 do približne 15:00 hod. Celý deň si budete môcť vyskúšať aj príslušenstvo pre Android, zahrať si Sphero gule, zalietať si s mini dronom či odfotiť sa s Androidkom pre suúťaž Miss Android.

Presný program a zoznam prednášok si môžete pozrieť na stránke www.AndroidRoadshow.sk.

Registrácia ZADARMO

Ak vás zaujímajú technologické novinky, chcete vidieť a vyskúšať si naživo to najlepšie, čo výrobcovia s Androidom priniesli pre tento rok, určite príďte na Orange Android Roadshow 2014. Registrácia a aj vstup na akciu je stále ZADARMO. Prihláste sa na stránke www.AndroidRoadshow.sk.

Navyše môžete na Android Roadshow vyhrať exkluzívne ceny: smartfón od Lenova, 10× navigáciu Sygic… A to nie je všetko! Vyhrať môžete aj Auto roka 2014 – nový Peugeot 308 na víkend s plnou nádržou!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM