Alexandra Kolínská Správy Správy

Vianočné trhy budú aj tento rok: Predajcovia môžu požiadať o stánky už teraz!

Najočakávanejšie dni v roku, sviatky pokoja sú síce ešte v nedohľadne. No ku Košiciam ako tradícia patria vianočné trhy. Termín je už známy, mesto vyhlásilo aj podmienky pre záujemcov o stánky.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy budú aj tento rok: Predajcovia môžu požiadať o stánky už teraz!
Zdroj: TASR

Práve teraz tak nadišiel najvyšší čas pre predajcov, ktorí by chceli stánok počas vianočných trhov. Ako informuje mesto Košice na svojom webe, žiadosti je treba posielať do 9.októbra. Zásielku treba smerovať poštou na adresu: Mesto Košice, Referát marketing a kultúry, Trieda SNP 48/A, 040 11 Košice, alebo emailom na adresu: marketing@kosice.sk.

„Termín a miesto konania vianočných trhov: 5.12 – 23.12. 2015 a od 26.12.2015 – 6.1. 2016 na Hlavnej ulici v pešej zóne s dennou povinnou otváracou dobou od 10:00 – 20:00 hodiny,“ uvádza Magistrát mesta Košice.

Hlásiť by sa mali len predajcovia s vianočným sortimentom a občerstvením. „Predaj punču a jeho napodobenín je zakázaný,“ informuje magistrát. Do zoznamu žiadateľov nebudú zaradení predajcovia, ktorí nemajú podanú žiadosť do stanoveného termínu, nemajú vysporiadané záväzky voči Mestu Košice, nemajú platné živnostenské oprávnenie ( pri občerstvení – poskytovanie služieb rýchleho, občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu) alebo porušovali zmluvné podmienky v minulých rokoch.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM