Lenka Fedorová Rôzne Správy

Vianočné trhy pred Auparkom: Stánky praskali vo švíkoch! FOTO

Aj keď trhy na Hlavnej ulici otvoria až 5.decembra, na tých pred Auparkom bolo poriadne rušno. Predvianočná nálada Košičanom nechýbala.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy pred Auparkom: Stánky praskali vo švíkoch! FOTO
8
Galéria

O tom, že Vianoce sú najkrajšími sviatkami roka niet pochýb. Tešia sa im nielen deti, ale aj dospelí. Predvianočnú atmosféru už cítiť aj v metropole východu. Aj keď sneh sa tu dlho nezdržal, ulicami sa nesie vôňa vareného vínka i pečených dobrôt.

Aj keď Prešov či Bratislava sa už pýšia vianočnými trhmi, v Košiciach sa slávnostne otvoria až 5. decembra. Dovtedy však Košičania nie sú o nič ukrátení. Na Námestí osloboditeľov otvorili vianočné trhy a záujem o ne bol obrovský.

Podujatie so začiatkom o 17:00 malo veľký úspech. Množstvo ľudí neodradilo ani chladnejšie počasie. O hosťa, Milana Lasicu, ktorý vystúpil na pódiu bol mimoriadny záujem. Svedčí o tom aj fakt, že ak ste prišli neskoro, známeho herca, humoristu, hudobníka či moderátora bolo možné vidieť už len z diaľky. Dav ľudí obsadil celú plochu pod pódiom.

Aj keď v centre mesta nevyrástlo veľa stánkov, o varené víno, medovinu či pečené dobroty bol veľký záujem. Kto si chcel na nich pochnutnať, musel si vyčkať poriadne dlhý rad. O tom, ako to na otvorení trhov vyzeralo sa presvedčte v našej večernej galérii.

Trhy v centre Košíc praskali vo švíkoch
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM