Lenka Fedorová Rôzne Správy

Vianočné trhy v Košiciach: Pozrite si prvé INFO

Vianočné trhy sa tešia v metropole východu veľkej obľube. Hlavnú ulica tak opäť raz zaplní vôňa vareného vína či pečených gaštanov.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy v Košiciach: Pozrite si prvé INFO
Zdroj: TASR

Pomaly sa blíži čas, keď sa Košice ponoria do príjemnej vianočnej atmosféry a práve k nej patria neodmysliteľne aj Vianočné trhy. Tie sa už tradične konajú na Hlavnej ulici a u domácich či návštevníkov sa každoročne tešia veľkej obľube. Prinášame vám tak prvé informácie.

Vianočné trhy 2016 sa uskutočnia 5. – 23. decembra 2016 a od 26. decembra – 6. januára 2017 na Hlavnej ulici v pešej zóne.

Na trhoch nebudú chýbať mäsové i bezmäsité špeciality, ako langoše lokše či trdelníky, ďalej obľúbené víno, medovina, ale aj rôzne suveníry. Mesto však zakazuje predaj punču a jeho napodobenín. „Nájdete tu aj ručne vyrobené produkty z keramiky, skla, šúpolia a textilu. Počas celého decembra sa na hlavnom javisku pri Immaculate koná bohatý program plný kolied, divadelných predstavení a koncertov,“ informuje mesto.

Pochutnať si na vianočných dobrotách či len tak nasávať príjemnú atmosféru bude možné počas predajných dní v čase od 10:00 do 20:00 hodiny. Na Hlavnej ulici nebude chýbať tradičné rozsvietenie vianočného stromčeka i program, ktorý vám prinesieme už čoskoro. Pozrite si vo fotogalérii ako to na vianočných trhoch vyzeralo po minulé roky.

Foto: Ilustračné

V Košiciach je na Vianočných trhoch každoročne skvelá atmosféra
15
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM