Lukáš Zavacký Rôzne Správy

Vianočné trhy v Košiciach s lákadlami: 3 stánky, ktoré nás zaujali najviac, FOTO

Veľkolepé trhy sú súčasťou Košických rozprávkových Vianoc 2016. Našej pozornosti neunikli tri stánky, ktoré sa naozaj vynímali. Môžete si ich pozrieť v titulnej galérii.

Ilustračný obrázok k článku Vianočné trhy v Košiciach s lákadlami: 3 stánky, ktoré nás zaujali najviac, FOTO
5
Galéria
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Okrem užitia si zábavného programu, o ktorom sme vás informovali, si môžu ľudia v centre zakúpiť rozličný tovar. Na pultoch predajcov sa objavujú horúce alkoholické i nealkoholické nápoje či jedlo, ale aj sviatočné ozdoby a balóny. Čo nám na mieste padlo do oka?

Ponuka na dračku

Obľúbenou pochúťkou cez zimu je varené víno či punč. Stánky ich ponúkajú v obrovských množstvách, no jeden má vystavené vtipné označenie – PIJCE ĽUDZE BO NEBUDZE. „Mávame tento nápis stále. Je to také naše heslo,“ vyjadrila sa pri práci usmievavá blondína.

Ďalšia búdka nás upútala nielen vôňou, no taktiež vystaveným prasaťom nad ohňom. „Musím povedať, že je najžiadanejšie. Približne jedno za deň sa stále zje. Obľúbené je napríklad aj bravčové stehno, no dnes som do neho ani len nezapichol,“ priznal mladý zamestnanec.

Štastíčko priamo z ruky

Na Hlavnej ulici nechýbajú ani materiálne veci. Nebolo možné si napríklad nevšimnúť OBCHODÍCEK ŠŤASTÍČEK so všelijakými predmetmi, ktoré podľa slov majiteľky slúžia pre šťastie. „Sama si to všetko vyrábam,“ povedala nám otvorene staršia pani.

Ak chcete vedieť, ako to vyzeralo na slávnostnom otvorení niekoľkotýždňového sviatočného podujatia, kde sa predviedol Mikuláš, primátor Richard Raši či skupina Hex, kliknite na fotografiu pod článkom.

Slávnostné otvorenie Košických rozprávkových Vianoc s krásnou atmosférou
20
Galéria
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM