Eva Viestová Tlačové správy

VIDEO: Snežný hrad Raj ponúka zábavu aj adrenalín

Uplynulý víkend si prišli na svoje všetci, ktorí si nenechali ujsť otvorenie snežného hradu v lyžiarskom stredisku Dedinky-Mlynky-Gugel.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Snežný hrad Raj ponúka zábavu aj adrenalín
Foto: Eva Viestová

Od rána bolo na Gugli poriadne rušno. Varila sa kapustnica, chystala sa zjazdovka pre lyžiarov aj aktivity pre všetkých, ktorí sa rozhodli navštíviť snežný hrad počas Hradných slávností. Počasie síce nevyšlo na jednotku, ale zato všetko ostatné áno.

Malí aj veľkí sa mohli dosýta vyblázniť na originálnom snežnom hrade. Mohli ste si vyskúšať napr. hod snehovou guľou na plechovky, hod oštepom do snehového tuleňa alebo šmýkanie sa na vreci so slamou.

Pre tých odvážnejších bolo pripravené ľadolezectvo na neďalekom Ľadovom hrade, či snowrafting priamo z vrchu snežného hradu.

Priamo na kopci si všetci mohli omrknúť ukážky sokoliarstva, pozrieť si kultúrny program, či povoziť sa na snežných skútroch. Skvelý celodenný program zakončili fantastickou ohňovou šou a krásnym ohňostrojom.

Snežný i Ľadový hrad sú slovenské a možno i európske unikáty. Majú slúžiť k oddychu širokej verejnosti, k spestreniu pobytu hostí lyžiarskeho strediska a k propagácii destinácie Slovenského Raja. Ak ste nestihli sobotňajšiu akciu, nemusíte zúfať, oba hrady budú otvorené aj počas nasledujúcich týždňov (pokiaľ to dovolia podmienky). Informujte sa na www.mlynky-dedinky.eu

Viac foto a vždy aktuálne info nájdete TU.

POZRITE SI NAŠE FOTO A VIDEO Z HRADNÝCH SLÁVNOSTÍ.

Snežný hrad Dedinky
1
Galéria
Snežný hrad Dedinky
35
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM