Lenka Fedorová Kultúra

Víkend v Košiciach: TOP 5 akcií, na ktoré sa oplatí vybrať!

Kali, potulky Košicami i hokejový zápas. To všetko nás čaká v metropole východu už nastávajúci víkend. Kam sa vyberiete?

Ilustračný obrázok k článku Víkend v Košiciach: TOP 5 akcií, na ktoré sa oplatí vybrať!
Zdroj: TASR

CHARLIE CHAPLIN /Ondrej Šoth/

4. marca 2017 o 19:00, Štátne divadlo Košice

Geniálny Charlie Chaplin ožíva v réžii a choreografii Ondreja Šotha nie len ako večný tulák s fúzami, v klobúku, v obnosených šatách a padajúcich nohaviciach, s paličkou a smiešnou chôdzou plnej krásy, ale ožije aj ako syn, manžel, priateľ, otec.

ÚNOS /minikoncerty a autrogramiády/

3. marca 2017 o 18:00, Átrium Optima

Kali prichádza do Košíc, aby predstavil nový film Únos. O 18:00 začne premietanie filmu, kde po predstavení príde pozdraviť divákov KALI a tvorcovia filmu. O 19:45 začne minikoncerte KALIHO na hlavnom námestí obchodného centra, kde sa po koncerte bude konať aj autogramiáda.

HC KOŠICE – HKM ZVOLEN

5. marca 2017 o 17:00, Steel Aréna

HC Košice Vás aj tentokrát pozývajú na domáci zápas proti HKM Zvolen. Príďte podporiť domáci tím a ukážte, kto má najlepších fanúšikov!

POTULKY MESTOM KOŠICE – DOMINIKÁNSKY KOSTOL

3. – 5. marca 2017, Košice

Potulky mestom Košice sa konajú vždy prvú sobotu a nedeľu v mesiaci za každého počasia. Neustále ponúkajú zaujímavé témy, ktorými lákajú turistov. Tentokrát sa budú sprievodcovia venovať Dominikánskemu kostolu.

FEBIOFEST 2017

4. –6. marca 2017, Kino Úsmev a Tabačka

Festival predstaví 120 filmov, ktoré nie sú len konzumnou zábavou, ale nastavujú zrkadlo súčasnému svetu. V Košiciach sa uskutoční od 4. do 6. marca 2017 v Kine Úsmev a v Tabačke a až do 7. apríla 2017 bude putovať do ďalších 10 slovenských mi­est.

Zdroj: kamdomesta.sk/Ko­šice

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM