Eva Mikulová Správy

Vlastné malé Vianočné trhy budú mať aj niektoré mestské časti

„Jazerčania“ aj obyvatelia sídliska KVP si užijú vlastné mini Vianočné trhy so všetkým čo k tomu patrí. Potrvajú dva dni.

Ilustračný obrázok k článku Vlastné malé Vianočné trhy budú mať aj niektoré mestské časti
Zdroj: MČ Košice-KVP

Vlastné malé oslavy najkrajších sviatkov roka budú mať i niektoré mestské časti. Už v štvrtok a piatok (12. a 13. decembra) sa budú konať vianočné trhy v MČ Nad jazerom a tiež i na sídlisku KVP.

Jazerské Vianoce

- štvrtok a piatok 12.a 13. decembra 2019 pred OC Branisko na Spišskom námestí

Ráno o 10,00 hodine otvárajú remeselné stánky, na ktorých ponúknu vianočné dobroty. Nebude chýbať starostovský punč aj starostovská kapustnica.

Od 16.00 hodiny začína kultúrny program. V ktorom vystúpia žiaci a študenti z jazerských škôl, Anna Gaja, Peter Stašák, Tomi Súčik a Marek Lacko. Jazerské Vianoce ukončí ohňostroj.

Vianoce na KVP

- štvrtok a piatok 12. a 13. decembra 2019 od 16,00 hodiny na námestí pri fontáne za OC Grunt

O hudobný program sa postarajú folklórne skupiny z celého Košického kraja, ktoré svojimi vystúpeniami predvedú ľudové zvyky a tradície zo svojho regiónu.

Program spestria svojimi vystúpeniami aj deti z materských a základných škôl pôsobiacich na KVP, Centra voľného času i OZ Haligandy.

Na vianočných trhoch nebudú chýbať ani stánky s dobrotami, občerstvením, vianočným punčom, kapustnicou či rybími pochúťkami.

Svoje výrobky ponúknu na vianočných trhoch aj rôzni remeselníci, takže ak obľubujete ručnú a domácu výrobu, možno nájdete ten ideálny darček pod stromček.

Pre deti budú pripravené zaujímavé atrakcie, súčasťou ktorých bude aj virtuálna realita.

Foto: ilustračné

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM