Lenka Fedorová Šport

Vôňa benzínu a zvuk nadupaných mašín: Jahodná ožije motozrazom!

Obľúbený motozraz sa dožíva svojho jubilejného 10. ročníka. Aj v tomto roku nebude chýbať zaujímavý program a spoločný výjazd motoriek.

Ilustračný obrázok k článku Vôňa benzínu a zvuk nadupaných mašín: Jahodná ožije motozrazom!
Zdroj: TASR

Motozraz Čermeľský kvet sa v tomto roku dožíva svojho 10. ročníka. O bohatý program sa postarajú známe i menej známe kapely, nebude chýbať spoločný výjazd motoriek i množstvo iných atrakcií, ktorý podčiarknu pravú motorkársku atmosféru leta.

Motozraz Čermeľský kvet sa uskutoční už 30. júna a potrvá do 2. júla tohto roku. Tento rok pôjde o jubilejný 10. ročník tohto podujatia.

V piatok sa predstaví košická punk-rocková kapela Padla na hlavu, AC/DC Revival, bardejovské kapely Bleyon The Limits a Oktopus, v sobotu košická kapela Gm Birds, Kaktus rock blues band, Motorbeat, Svidníčania z Piňazi de?, The Minority (Green Day Tribute).

Pozvanie prijala aj obľúbená multižánrová kapela Helenine oči. Kapela kombinuje prvky metalu, ska, reggae, folku a rocku. Svojím energickým vystúpením rozbesní aj tento rok motorkárske publikum.

Adrenalín do žil prinesie kaskadérska šou, množstvo zaujímavých súťaží a nebude chýbať ani tradičný spoločný výjazd motorkárov. Pozrite sa v našej fotogalérii, ako to na Čermeľskom kvete vyzeralo v uplynulých rokoch.

Foto: Ilustračné

Motozraz Čermeľský kvet na Jahodnej
8
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM