Aktualizované Krimi

VRAŽDA na košickom Luníku IX: V byte našli muža bodnutého do hrude, zabíjala jeho ŽENA?!

V jednom z bytov na Luníku IX ležalo bezvládne telo muža bodnutého do hrude. Polícia šokuje výsledkami doterajšieho vyšetrovania!

Ilustračný obrázok k článku VRAŽDA na košickom Luníku IX: V byte našli muža bodnutého do hrude, zabíjala jeho ŽENA?!
Zdroj: Facebook.com/Polícia Slovenskej republiky

Na košickom sídlisku Luník IX zasahovala polícia kvôli oznámeniu o mŕtvom mužovi, pričom sa ukázalo sa, že zranenia si nespôsobil sám. O prípade ako prvý informoval portál Noviny.sk.

„Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania, v Košiciach včera (15.10.) popoludní, po predchádzajúcej vzájomnej slovnej výmene názorov medzi 40-ročným mužom a 26-ročnou ženou, žena s úmyslom usmrtiť vzala doposiaľ presne nezistený ostrý predmet a muža bodla do oblasti hrudníka,“ šokovala košická polícia prostredníctvom sociálnej siete.

Muž zraneniam na mieste podľahol. Podozrivú ženu policajti na mieste činu zadržali.

Neskôr v pondelok popoludní košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová informovala, že v prípade tejto vraždy polícia už obvinila 26-ročnú ženu.

„Získaná dôkazná situácia a vykonané potrebné procesné úkony umožnili vyšetrovateľovi odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach z obzvlášť závažného zločinu vraždy obviniť 26-ročnú Alžbetu,“ uviedla.

Krajský policajný vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvinenej do vyšetrovacej väzby. V prípade dokázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov, prípadne trest odňatia slobody na doživotie.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM