Aktualizované Lenka Fedorová Krimi

Všetky záchranné zložky v akcii: Nad Jazerom došlo k stretu električky s 12-ročným dievčaťom!

Nehoda v Mestskej časti nad Jazerom. Na mieste zasahovali hasiči, záchranári i policajti.

Ilustračný obrázok k článku Všetky záchranné zložky v akcii: Nad Jazerom došlo k stretu električky s 12-ročným dievčaťom!
Zdroj: TASR

Ku kolízii chodkyne s električkou došlo dnes ráno na Dneperskej ulici v Košiciach. Na mieste zasahovali hasiči, záchranári i policajti.

Hasiči dostali hlásenie, že dievča je zakliesnené pod električkou. Ešte pred ich príchodom sa ho však podľa operačného dôstojníka Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Košiciach podarilo vyslobodiť.

„Podľa doterajších zistení 12-ročná chodkyňa z Košíc, so slúchadlami na ušiach, zišla z električkovej zastávky pred prichádzajúcu električku, ktorá ju prednou časťou zachytila, následkom čoho chodkyňa spadla na zem. Podľa predbežnej lekárskej správy nárazom chodkyňa utrpela zranenia s predbežnou dobou liečenia cca 14 dní. So zraneniami bola prevezená do nemocnice, kde je v súčasnej dobe hospitalizovaná,“ uviedla hovorkyňa KR PZ v Košiciach Jana Mésarová.

Podľa polície bol vodič električky podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Poverený príslušník Obvodného oddelenia PZ Košice Nad jazerom udalosť vyšetruje ako podozrenie z prečinu ublíženia na zdraví z nedbanlivosti.

„Bližšie okolnosti, ako aj miera zavinenia účastníkov udalosti, sú predmetom vyšetrovania. Pre objektívne posúdenie tejto udalosti polícia požiadala DPMK o kamerový záznam z miesta udalosti,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Keď narazíte na Rudolfa, volajte políciu: Môže sa pohybovať v okolí košickej železničnej stanice

Vyhasol mladý ľudský život: Z rybníka vytiahli nehybné telo mladíka (†29)!

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM