Kultúra

Východniari majú novú hudobnú pecku: Hlavné hviezdy prehovorili o parádnom klipe, ale aj zákernej chorobe

Boduje. Aj nová východniarska pesnička A ja taka dzivočka si ihneď po premiére klipu našla svojich priaznivcov. Za srdce chytilo východniarov aj video natočené takmer naprieč celým východom. Prečítajte si zákulisné info priamo od dvoch najväčších hviezd tejto novinky.

Ilustračný obrázok k článku Východniari majú novú hudobnú pecku: Hlavné hviezdy prehovorili o parádnom klipe, ale aj zákernej chorobe
Zdroj: YouTube.com

Už takmer 200 000 zhliadnutí na youtube za menej ako dva dni… Známy a kontroverzný producent Mafia Corner alebo inak Mike prišiel v novom roku s ďalším singlom, ktorý sa spolu s klipom nesie vo východniarskom duchu. Na spoluprácu si pozval mladú talentovanú speváčku Stefi.

Pesnička je kombináciou slovenskej ľudovej pesničky A ja taká dzivočka spojená s latino prvkami a typickou slovenskou kolotočarinou. Videoklip sa natáčal takmer na celom východnom Slovensku. Celý tím cestoval po všetkých okresných mestách, obciach a zaujímavých miestach na východe našej krajiny.

Mike, váš projekt Mafia Corner prišiel s ďalšou vecou vo východniarskom nárečí, znamená to, že sa budete orientovať už prevažne na tento štýl?

To vôbec nie, len náhoda zapríčinila to, že tento rok začínam pesničkou vo východniarskom nárečí. Ďalej chystám kopec vecí, ktoré budú rôznorodé, smutné, veselé, rádiové, crazy, kontroverzné a po slovensky.

Je o mne známe, že pochádzam z východu a že sa nerád hrám na niečo, čo nie som. To neznamená, že teraz má byť každý východniar, ale každý by si mal stáť za tým čo je a odkiaľ pochádza, pretože vtedy je originál a získa si rešpekt.

Ako vznikol nápad natočiť takýto klip?

Po veľkom úspechu singlu Vypic a žic, som si uvedomil, že špeciálne na východe chýba takýto druh hudby a preto sa snažím pokračovať aj v tejto línii produkcie. Klip sme točili po celom východnom Slovensku preto, že som chcel vzdať úctu celému východu.

Stefi, je známe že bojujete so zákernou chorobou, ako to všetko zvládate?

Je to ťažké obdobie môjho života, celá liečba je veľmi náročná, hlavne na psychiku, ale som rada že môžem byť súčasťou tejto spolupráce, pretože aj to mi pomáha sa vyrovnávať a bojovať s rakovinou.

Ako sa vám spolupracovalo a ako ste zvládli natáčanie komplikovaného videoklipu?

Bolo to veľmi zložité a náročné hlavne na cestovanie, ale som veľmi rada, pretože som v niektorých častiach východného Slovenska nikdy nebola a toto bola veľmi dobrá možnosť, ako ho spoznať.

A taktiež sme si užili kopec srandy a niektoré pohľady ľudí stáli za to, keď sme sa niekde zjavili na námestí a len tak poskakovali ako blázni. A týmto sa aj chcem poďakovať Paľovi Verčimákovi za kameru a réžiu klipu a za to, že s nami vydržal náročné natáčanie.

Môže vás zaujímať:

Na svete je nová šupa ako ušitá pre východniarov: Prekoná rekordnú hitovku Vypic a žic?!

Vypic a žic: Pravý východniarsky HIT, blavákom budú chýbať titulky :) VIDEO

Producent Mike o hite Vypic a žic EXKLUZÍVNE: Tvrdý odkaz pre hejterov, východniarčina je teraz COOL!

Im na tym vychodze načisto dziga: Po Vypic a zic je tu ďalšia nadupaná vec, koniec ale radšej vypnite!:)

Mafia Corner & Stefi - A ja taka Dzivočka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM