Alexandra Kolínská Krimi

Vyčíňanie v košickej MHD: Ľudo (20) brutálne útočil na vodiča, skončilo to rozbitým čelným sklom!

Muži zákona majú v rukách ďalšieho výtržníka z MHD. Podľa polície Ľudovít (20) začal robiť výtržnosti v autobuse MHD. Na mušku si zobral vodiča. Vulgarizmami to však nekončilo!

Ilustračný obrázok k článku Vyčíňanie v košickej MHD: Ľudo (20) brutálne útočil na vodiča, skončilo to rozbitým čelným sklom!
Zdroj: TASR

V stredu 11.3.2015 vo večerných hodinách došlo k incidentu v autobuse linky MHD v Košiciach.

„Ľudovít (20) z okresu Košice-okolie v autobuse MHD na konečnej zástavke Lingov v Košiciach, opakovane kopal a udieral päsťami do kabíny vodiča autobusu,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

Kabínu sa podľa neho snažil otvoriť a vodiča fyzicky napadnúť. „Vulgárne mu nadával a päsťami opakovane udieral do sklenenej výplne dverí a kopal aj do zariadenia na označovanie lístkov. Následne autobus opustil, pričom sa snažil odlomiť predné spätné zrkadlo, kopal a udieral do autobusu aj z vonkajšej strany a napokon do čelného skla autobusu hodil dlažobnú kocku,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Vďaka rýchlemu zásahu policajtov pohotovostnej motorizovanej jednotky boli na mieste zadržané dve podozrivé osoby, ktoré boli umiestnené v cele policajného zaistenia. Jednu osobu po vytriezvení a vypočutí policajti prepustili na slobodu, druhého poverený príslušník PZ obvinil zo spáchania prečinov výtržníctva a poškodzovania cudzej veci,“ dodáva hovorca Alexander Szabó.

Podľa hovorcu, poškodením autobusu pre Dopravný podnik mesta Košice spôsobil škodu za viac ako 630 eur. Obvinený v rámci super rýchleho konania poputuje pred sudcu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM