Lenka Fedorová Správy

Výtlky v Košiciach: Na týchto miestach radšej spomaľte, FOTO

Po snehu už ani stopy, avšak niektoré košické cesty ťahajú v plynulosti premávky za kratší koniec. Kde narazíte na výtlky?

Ilustračný obrázok k článku Výtlky v Košiciach: Na týchto miestach radšej spomaľte, FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Košice, to nie je len mesto kultúry a športu, majú aj svoju tienistú stránku. Sú ňou výtlky, ktoré, žiaľ, stále na niektorých miestach možno nájsť. Napriek tomu, že ich je možné nahlásiť priamo mestu a ich počet sa v posledných rokoch znížil, niektoré úseky nás môžu potrápiť. Svoje o tom vedia aj obyvatelia mesta.

V meste je vidno čoraz viac bežcov, ktorí sa po zime snažia dostať do formy. Aj pri behu je však potrebné byť opatrný. „Po zime som sa vybral zabehať si, keďže sa konečne oteplilo. Vonku už bolo šero a keď som počas behu prechádzal cez cestu, skoro som si vyvrtol členok,“ sťažuje si Košičan Jaro.

Podľa Marcela je v Košiciach oproti minulým rokom výtlkov menej. „Predtým som v meste registroval viacero výtlkov, teraz je to už lepšie. Niekde sa stále nájdu, ale myslím, že čo sa týka centra mesta, tak je to v pohode, neviem ako v iných častiach,“ konštatoval Marcel.

Napriek tomu, sme však natrafili na niekoľko miest, kde keď nechcete nechať nápravu, musíte byť poriadne opatrní. Pozrite, na ktorých miestach je lepšie radšej pribrzdiť.

Viete o ďalších miestach v Košiciach, kde by si mali dávať vodiči pozor? Napíšte nám na odvas@global24.sk.

Výtlky na košických cestách
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM