Lenka Fedorová Šport

Výzva, pri ktorej potečú litre potu: V Košiciach sa chystá 24 hodinový turnaj!

Prírodovedci z UPJŠ aj tento rok organizujú unikátnu akciu, počas ktorej siahnete až za hranice svojich možností. Akcia je súčasťou Európskeho mesta športu.

Ilustračný obrázok k článku Výzva, pri ktorej potečú litre potu: V Košiciach sa chystá 24 hodinový turnaj!
Zdroj: TASR

Študentská rada Prírodovedeckej fakulty UPJŠ v Košiciach pripravuje unikátnu akciu. Pozvanie prijal aj primátor mesta Košice Richard Raši. Ten spolu s dekanom Prírodovedeckej fakulty UPJŠ RNDr. Gabrielom Semanišinom, PhD. a Docentom PhDr. Ivanom Šulcom, CSc. otvoria 24-hodinovku v basketbale.

Akcia je súčasťou podujatí v rámci Európskeho mesta športu, Košičania tak neustále dokazujú, že tento titul si zaslúžili právom. 24-hodinovka sa bude konať v priestoroch telocvične T4 a T5 na Medickej od 1. apríla 2016 od 19:00 do 2. apríla 2016.

Maximálny počet tímov, ktorý sa môže súťaže zúčastniť je 14. Organizátor si vyhradil odmietnuť tímy, ktoré budú nad rámec počtu. Zápasy potrvajú 30 minút, pričom prvý zápas začne 1. apríla 2016 o 19:00. Minimálny počet hráčov za jeden tím je 8, maximálny 10.

Litre potu, ktoré potečú si vyžiadajú svoju daň, a preto sa nezabudnite zásobiť dostatočným množstvom tričiek. Ak máte športuchtivé kamošky, berte aj tie! Zapojiť sa môžu aj zmiešané družstvá.

Nemusíte sa báť ani o svoje hladné krky! O vaše žalúdky sa organizátori postarali zabezpečením občerstvenia v podobe minerálky, čaju, žemle, sladkostí, klobások a gulášu, ktorý uvaria kuchárky z jedálne na Medickej. Ani z tejto akcie neodídete na prázdno. Podľa organizátorov zostávajú ceny, ktoré môžete vyhrať zatiaľ prekvapením.

Ak milujete basketbal alebo sa len chcete po veľkonočných sviatkoch opäť rozhýbať, neváhajte sa zapojiť. Svoj tím môžete zaregistrovať do 29. marca 2016. Registračný poplatok na hráča je 5 Eur.

Môže vás zaujímať:

Skúsený kapitán košických basketbalistov Nuber (32): Práca s mládežou je na Slovensku dosť slabá

Tréner Good Angels sa rozhodol pre radikálny krok: Ukončí svoje pôsobenie v klube?

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM