Rôzne

Zábery z Košíc valcujú internet: Blízko centra mesta sa potulovala obrovská črieda diviakov!

Niektorí to berú s humorom, iní vyjadrili obavy.

Ilustračný obrázok k článku Zábery z Košíc valcujú internet: Blízko centra mesta sa potulovala obrovská črieda diviakov!
Zdroj: Facebook.com/Dopravný servis KE, KS

Noc z piatka na sobotu. V okolí amfiteátra na Festivalovom námestí v Košiciach sa potuluje veľká črieda diviakov. Snímka z tejto nočnej akcie diviačej zveri sa dostala na sociálnu sieť, kde vyvolala veľký ohlas a stovky komentárov.

„To je hrozné. Ísť sama tade domov sa zbláznim od strachu. Aj ráno o 5 sa len obzerám čo živé, divé na mňa vybehne,“ napísala Erika.

„Pri tom prístupe jedla pri kontajneroch sa ani nečudujem,“ poznamenal Jaroslav. „No… Dakedy my sme chodili v noci po meste,“ pridal sa ďalší užívateľ sociálnej siete.

Mnohí to vzali s humorom a pobavili ostatných. „Bežný piatok neskoro večer… Mladé prasatá v meste. Ožerú sa, nahlas krochkajú, občas prevrátia smetný kôš,“ napísal Miro.

„Idú z diskotéky priamo domov… A sú kultivovanejší ako niektorí ľudia,“ uviedol Ivan. „No ináč to vôbec nie je na vtipkovanie. Keby ste tadiaľto šli pešo vy, alebo vaše dieťa, tak by vám stiahlo všetkým zadok,“ myslí si Eva.

Okoloidúci zavolali na pomoc políciu. „Nášmu operačnému stredisku bol nahlásený výskyt čriedy diviakov pri amfiteátri. Na miesto sme vyslali hliadku zo stanice Sever. Tá spolu s kolegami z Pohotovostnej ochrannej jednotky Mestskej polície ich vyháňala smerom ku Kalvárii a k Bani Bankov. Zadychčané diviaky po tomto atletickom zážitku zmizli v lese. Veríme, že podobné potulky ich tak skoro nečakajú," ozrejmil pre košický Korzár Slavomír Pavelčák, náčelník Mestskej polície Košice.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM