Lukáš Zavacký Futbal

Záver sezóny graduje: Košické VSS si skomplikovalo šance na postup, Prešovčania však pomohli

V záverečných zápasoch to bude boj o všetko! Fanúšikovia si však nemôžu byť ničím istí. Klub FC VSS Košice vo svojom predposlednom vystúpení zaváhal a takmer prišiel o šancu postúpiť vyššie. Stal sa však menší zázrak.

Ilustračný obrázok k článku Záver sezóny graduje: Košické VSS si skomplikovalo šance na postup, Prešovčania však pomohli
Zdroj: TASR

Mužstvo 1. FC Tatran Prešov malo ešte nedávno všetko vo svojich rukách, no v domácom zápase s FC Nitrou remizovalo a do výhody sa tak dostali Košičania. Tí ale v poslednom dueli s rovnakým súperom prehrali a vyzeralo to s nimi zle-nedobre. Ich najväčší konkurent v boji o postup šancu nezužitkoval a s FK Pohroním remizoval.

„Samozrejme, zavládla medzi nami veľká radosť. Rátali sme s tým, že poslednú šancu sme už dostali a tú sme nevyužili. Nerátali sme, že ešte príde ďalšia. Boli sme všetci veľmi sklamaní, no teraz sa všetci tešíme a dostali sme novú motiváciu,“ uviedol pre klubový web stredopoliar FC VSS Košice, Pavol Jurčo.

Pred prešovským tímom má jeho celok jednobodový náskok a keď získa všetky tri body v jeho poslednom stretnutí ročníka, vráti sa medzi elitu. Do najvyššej slovenskej futbalovej súťaže.

„Verím, že to aj zvládneme. Určite nám pribudne ešte väčšia chuť na tréningoch. Bude potrebné, aby sa niektorí chlapci doliečili, lebo mali zdravotné problémy. Musíme byť v plnej sile, aby sme posledný krok zvládli a porazili FK Pohronie,“ dodal.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24/fcvss.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM