Jakub Forgács Rôzne

Zaželajte svojim blízkym krásne sviatky: Inšpirujte sa našim výberom vianočných SMS!

Hľadáte zaujímavé SMS-ky, ktorými by ste počas vianočných sviatkov potešili svojich blízkych? Pripravili sme pre vás hneď niekoľko krátkych vianočných prianí, s ktorými svoju rodinu či priateľov určite milo prekvapíte. Tak vyberajte, ktorá vám do oka padne najviac...

Ilustračný obrázok k článku Zaželajte svojim blízkym krásne sviatky: Inšpirujte sa našim výberom vianočných SMS!
Zdroj: TASR

Letí k tebe darček z neba, je v ňom všetko, čo ti treba, šťastie, pokoj, láska, neha, Ježiško má rád aj teba, každú slznú kvapôčku, premení ti na vločku.

Nech vianočný zvonček ti šťastím zvoní, nech vianočný čas sa v lásku zmení, a tak krásne ako sa hviezda ligoce, tak nádherné a tajomné ti prajem Vianoce.

Nech sa všetky starosti zrušia, nech vládne pokoj v dušiach. Čo bolelo, nech prebolí, čo tešilo, nech sa zdvojí. Nech sa na Vianoce, radosť v tvári trbliece!

Odfúkni snehovú vločku z dlane a praj si niečo nevídané. Veď dnes je ten krásny čas, keď šťastie a pohoda vládne v nás.

Krásne Vianoce, bohatého deda klausa a santa mráza, je čas zabaliť kapra, upiecť darčeky a zabiť vianočku. A hlavne to všetko v zhone nepopliesť. Šťastné a veselé!

Na okno nám mrázik kreslí, Vianoce nám pokoj vniesli. Pod stromčekom darček malý, nech Vám úsmev stále žiari. Šťastné a veselé Vianoce!

Zvončeky už zvonia, ihličie nám vonia, svetlo sviečok mihotavé, Vianoce k nám prišli práve. Preto sviatky krásne majte, v pohode ich prežívajte.

Prajem lásku, šťastie, nehu, nech sa ti splní každučký sen… Pranie ti posielam na vločke snehu, nech krásny je tvoj Štedrý deň!

Aké budú moje Vianoce? Kapor na čierno, mama na mäkko a otec na mol.

Kapor je v mrazáku, kaša sa varí, všetko mám na háku, všetko sa darí. Stromček je v plameňoch, prekrásne svieti a všetky salónky požrali deti… Šťastné a veselé Vianoce ti prajem.

Letí anjel s nádielkou, pritom vrtí prdelkou. Letí, letí, hádaj kam? K dobrým ľuďom, predsa k Vám.

Nezabudni, že sa Ježiško narodil v chlieve, takže sa vykašli na vianočné upratovanie, nech sa u Vás cíti ako doma. Sane sa mi rozpadli, darčeky mi ukradli, anjeli sa niekde chúlia, čerti zase trávu húlia.

Je to všetko na potvoru, asi pôjdem na podporu. Tvoj Ježiško.

Želám ti pod stromček to, čo ty mne. Tak si to dobre rozmysli!

Keď uvidíte svoje sny kráčať v snehu a na srdiečkach pocítite nehu, keď snehová vločka zacengá Vám na nose, nech tíško znejú slová: Prajem Vám krásne Vianoce!

Mrazivé Vianoce, všade biely sneh, konečne pokoj, nebo plné hviezd. Je tu čas sviatočný, keď stromček sa ligoce, prajeme zo srdca prekrásne Vianoce.

Keď ti snehová vločka padne na noštek a ty pocítiš jej jemný božtek, usmej sa do neba, veď vieš, že tam niekde som ja a myslím na teba. Prajem krásne Vianoce.

Bohatý stôl, výbornú rybu, sviatočná večera nech nemá chybu. Veľa darčekov, čo srdce pohladia, rodinu, priateľov, čo nikdy nezradia. K bohatstvu krôčik a ku šťastiu krok. Veselé Vianoce!

Na stole je kapor a iné dobroty, uprostred sviečka a stromček oproti. Nech vládne pohoda v dnešný deň sviatočný, nech plný lásky je tento čas vianočný.

Lásky, šťastia hodiny, v kruhu svojej rodiny, užite si spoločné, krásne sviatky Vianočné a nech dlho prevláda novoročná nálada.

Kapor sa nám pripiekol, majonéza skysla, babka sa nám ožrala, do oblátok drisla. Dedo zožral štedrák, stratil pritom zuby, dal si jedno poldeci, med mu tečie z huby. Darčeky sa rozdali, zase žiadna sláva, v pyžame od manžela, vyzerám jak krava. V telke idú rozprávky, popoluška, mrázik, na zábradlí balkóna, zmrzol deťom jazyk.

Ležím pod tebou, túžobne sa na mňa pozeráš, o chvíľočku sa ma opäť jemne dotkneš, potom ma zovrieš a začneš ma… rozbaľovať. Tvoj vianočný darček!

Letí k Tebe darček z neba, je v ňom všetko, čo Ti treba. Šťastie, pokoj, láska, neha, Ježiško má rád aj Teba.

Maličký anjelik v okne stál a krásne Vianoce všetkým ľuďom prial. Aby v novom roku zdravie, šťastie lásku mali a stále sa na seba pekne usmievali.

Jedna vločka, druhá vločka, kto bol dobrý, ten sa dočká! Všetko sa už ligoce, hurá, idú Vianoce! Ježiškovi napíšem, nech Ti splní každý sen. Šťastné a veselé Vianoce!

Kapor sa na mňa díva z vane, asi tuší, čo sa stane. Zahnal som sa kladivom, krvavý je celý dom. Kapor sa mi rehoce, prajem krásne Vianoce.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM