Eva Mikulová Správy

Zážitkový prímestský tábor v zoo – pripravíte pre zvieratká stravu a pomaznáte sa i s hadom

Jarné prázdniny začínajú v pondelok 2. marca a školáci môžu voľné dni stráviť aj v zoologickej záhrade s atraktívnym programom.

Ilustračný obrázok k článku Zážitkový prímestský tábor v zoo – pripravíte pre zvieratká stravu a pomaznáte sa i s hadom
7
Galéria
Zdroj: TASR

Zoologická záhrada Košice organizuje aj tento rok počas jarných prázdnin prímestský tábor pre školákov.

Zaujímavý program

Od 2. do 6. marca si môžu užívať pobyt v ZOO jeden deň, dva dni alebo aj celý týždeň.

Prázdninujúci žiaci ZŠ majú zabezpečenú dopravu do ZOO aj naspäť, desiatu, obed, olovrant a pitný režim. Každý deň si môžu vyberať z bohatej ponuky programu, ktorý je rozdelený na odborno-vzdelávaciu a oddychovú časť.

„Už v pondelok môžu napríklad sledovať enrichment vo vybranom chovnom zariadení. V stredu sa budú môcť zapojiť do prípravy stravy v kuchyni pre zvieratá. V programe týždňa je komentované kŕmenie vyhľadávaných surikát. Nebude chýbať ani obľúbený Nemo a morské akváriá,“ informovala nás hovorkyňa zoo Eva Malešová.

Pre deti je pripravená interaktívna prezentácia na tému Dotkni sa hada. Školáci si môžu prezrieť celkom zblízka alebo aj z vlastnej ruky pytóna kráľovského či korytnačku.

Odchod detí do ZOO je každý deň ráno o 7:30 hod. spred parkoviska pred Jumbo centrom. Rodičia si môžu dieťa vyzdvihnúť v ten istý deň a na tom istom mieste o 16:00 hod. Cena tábora za 1 deň je 15 eur.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM