ts Rôzne

Že na východe nič nie je? Naopak! Janka Travelhacker nechala v Košiciach polovicu srdca!

Cestovateľka Janka Travelhacker strávila v Košiciach niekoľko dní, počas ktorých jej naše mesto prirástlo k srdcu natoľko, že by sa sem aj presťahovala.

Ilustračný obrázok k článku Že na východe nič nie je? Naopak! Janka Travelhacker nechala v Košiciach polovicu srdca!
4
Galéria

Známa cestovateľka a blogerka Janka Travelhacker si to tentoraz namierila do Košíc, kde podľa vlastných slov nechala polovicu srdca! Metropola východu sa je páčila tak veľmi, že by si tu vedela predstaviť aj žiť.

Čarovné Košice

Tak ako pre väčšinu Slovákov, aj pre Janku je tohtoročná dovolenková sezóna pre pandémiu nového koronavírusu iná. A tak tento rok viac spoznáva krásy Slovenska, pričom nedávno strávila niekoľko dní aj v Košiciach.

„Zlé reči síce povrávajú, že tu nič nie je, no opak je pravdou. Košice majú tie najkrajšie tajné uličky, malebné dvory, ale tiež super gastro scénu,“ vychválila Janka mesto na druhom konci republiky a na svojom blogu spísala všetko, čo ju v Košiciach očarilo.

Užívala si prechádzky menej známymi uličkami mesta, vychutnávala bohatú gastronómiu, umenie aj architektúru. „Ak by som sa niekedy musela alebo chcela odsťahovať z Bratislavy, mojou druhou voľbou by boli Košice alebo Banská Štiavnica. Obe sa mi páčia z rovnakého dôvodu – majú čarovné historické uličky, zašité čarovné miesta a bohatú kultúru,“ vyhlásila vášnivá cestovateľka Janka.

KOŠICE! Nechala som u vás polovicu srdca 💘 A ako vďaku za to, že ste také úžasné, som spísala, čo všetko sa dá v...

Posted by Travel Hacker on Wednesday, August 26, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM