Alexandra Kolínská Krimi

Žena (60) si prežila okamihy hrôzy: Kopanec do krku a to nie je všetko. Rišo (17) a Ivo (16) v cele!

Košickým mužom zákona sa opäť podarilo vypátrať vinníkov. Podľa polície dvojica mladíkov Richard (17) a Ivan (16) prepadli ženu (60).

Ilustračný obrázok k článku Žena (60) si prežila okamihy hrôzy: Kopanec do krku a to nie je všetko. Rišo (17) a Ivo (16) v cele!
Zdroj: TASR

Policajti v Košiciach obvinili Richarda (17) a Ivana (16) z Košíc zo zločinu lúpeže formou spolupáchateľstva. „Dvojica mladíkov v piatok vo večerných hodinách pred vchodom do obytného domu na Starej Baštovej v Košiciach lúpežne prepadli 60-ročnú ženu,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Ako ďalej povedala, obvinený Richard bez slov pristúpil k žene, rukou ju udrel do hrudníka a chytil za kabelku, ktorú mala prevesenú cez rameno. Podľa slov hovorkyne ju potom stiahol na zem, kde ženu fyzicky napadol aj obvinený Ivan, ten ženu kopol do krku.

„Obaja potom žene vytrhli kabelku z rúk a z miesta ušli. Podľa predbežnej lekárskej správy poškodená žena utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia do 6 dní. Krádežou jej spôsobili škodu vo výške 90 eur,“ dodala Mésarová. Obvinení mladíci boli umiestnení do cely policajného zaistenia s návrhom na ich vzatie do väzby. Za tento zločin im hrozí pobyt za mrežami na tri až osem rokov, v prípade mladistvých sa trestná sadzba znižuje na polovicu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM