Správy

Dobrá správa pre jednotkárov: ZOO máte v tento termín zadarmo!

Školáci s jednotkami na polročnom vysvedčení budú môcť navštíviť košickú zoologickú záhradu zadarmo. Pozrite, kedy presne...

Ilustračný obrázok k článku Dobrá správa pre jednotkárov: ZOO máte v tento termín zadarmo!
Zdroj: TASR

„Zoologická záhrada v Košiciach pripravila od soboty 30. januára do pondelka 1. februára odmenu pre žiakov základných škôl, ktorí sa v prvom polroku školského roku 2015/2016 dobre učili. Ak sa pri pokladni preukážu vysvedčením so samými jednotkami, majú zaručený voľný vstup,“ uviedla vedúca oddelenia vzdelávania a marketingu košickej zoo Eva Malešová.

Napriek tomu, že je zima, v zoologickej záhrade to podľa jej slov nespí. „Veľmi aktívne sú v tomto čase lemury, kata, tamaríny pinčie, ale aj kozorožce sibírske. Ani medvede hnedé sa neuložili na zimný spánok,“ povedala.

Pre návštevníkov si pripravili i zaujímavý program. „Budú môcť sledovať dôvtip zvierat pri predstavení prvkov na obohatenie ich života, ktoré pre návštevníkov chovatelia pripravili na sobotu 30. januára o 13. hodine. Trocha zábavy si budú môcť ľudia užiť i pri kŕmení levíc v pondelok 1. februára a v ten istý deň budú chovatelia netypicky servírovať jedlo aj makakom magotom,“ uzavrela Malešová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM