Eva Mikulová Krimi

Zviazanú a unesenú ženu v poslednej chvíli zachránila polícia so služobnými psami

Otrasný násilný čin sa stal v okrese Michalovce. Najprv dostali policajti hlásenie o dopravnej nehode a až potom zistili, že ide o niečo vážnejšie.

Ilustračný obrázok k článku Zviazanú a unesenú ženu v poslednej chvíli zachránila polícia so služobnými psami
Zdroj: Facebook.com/ Polícia Slovenskej republiky

O násilnom čine informuje polícia na svojej sociálnej sieti.

Polícia dostala v stredu 24. apríla, ráno okolo šiestej hodiny oznámenie o dopravnej nehode pri obci Senné v okrese Michalovce. Hliadka našla vozidlo opustené, preto začala ihneď pátrať po vodičke, ktorá ho mala šoférovať. Hrozilo, že v šoku odišla preč.

Policajti so služobnými psami po nej pátrali, v prvých momentoch bezvýsledne. Kvalitnou operatívno-pátracou činnosťou policajti zistili, že je pri družstve v Suchom podozrivé auto. V ňom sa mal nachádzať páchateľ a hľadaná žena. Keďže mal byt muž ozbrojený, hliadka si obliekla nepriestrelné ves­ty.

Pomohli služobné psi

„Služobný pes Bart podozrivého vytiahol z auta. Druhý pes Black ho istil. Muž bol zadržaný. Momentálne prebiehajú prvotné úkony, viac informácií poskytneme až keď to procesná situácia dovolí. Vďaka rýchlemu zásahu policajtov sa žene nič nestalo. V poslednej chvíli jej zachránili život,“ informujú na svojej stránke policajti.

Na akcii sa podieľali policajti odboru služobnej kynológie z Michaloviec, poriadkoví policajti z Michaloviec a Strážskeho a michalovskí kriminalisti.

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM